Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisarlı vaka sayısında aldatılıyor”

“Afyonkarahisarlı vaka sayısında aldatılıyor”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ekonomik sıkıntı nedeniyle il ve ilçelerde büyük
mücadeleler verildiğini belirterek Afyonkarahisar halkının Covid-19 sayılarında aldatıldığını iddia etti. Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisarlı aldatılıyor, sağlıklı bilgi verilmiyor. İlçelerimizde ve merkezimizde
vaka sayılarının söylenilenden ve düşünülenden on kat daha fazla olduğunu düşünüyoruz” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu partililerin de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. İYİ Parti’de dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen toplantıda Mısırlıoğlu gündemdeki konuları yorumladı.
“GENEL MERKEZE İKİ ÜYE GÖNDERİLDİ”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 16 Ağustos 2020 tarihinde yapılan il kongresinin ardından il yönetim kurulu olarak ilk basın toplantısını düzenlediklerini söyledi. 20 Ağustos 2020 tarihinde yeni yönetim kurulu üyeleri olarak görevi devir aldıklarını kaydeden Mısırloğlu, “Görevi devir aldığımızdan itibaren teşkilatımızda yeniden bir yapılanma süreci başlattık. Bu bağlamda tüm ilçe teşkilatlarımız ve hazırda olan belde teşkilatlarımızla birlikte eksiklerimizin neler olduğunu tespit ederek hızlı bir şekilde eksiklerimizi tamamlamaya başladık. Bilindiği üzere il kongremizden sonra Ankara’da partimizin 2. büyük kurultayını gerçekleştirdik. Bu süreçte Afyonkarahisar’dan bir Merkez Disiplin Kurulu Üyesini asil üye olarak merkeze seçimlerde gönderdik. Bir tane de yedek Merkez Disiplin Kurulu Üyesi kardeşimizi Merkez Disiplin Kuruluna gönderdik.” dedi.
“GENEL BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ”
Kongreden sonra ortaya çıkan bir takım spekülasyonların basında yer aldığını belirten Mısırloğlu, “Demokrasinin gereği olarak tüm delegelerin hür iradeleriyle hiç kimsenin baskısı ve etkisi altında kalmadan, elimize hazır verilmiş bir liste olmadan yapılan kongrenin demokratik bir şekilde her delegenin bireysel olarak vicdanıyla baş başa kalarak girdiği sandık kurulunda kullandığı oyla Genel İdare Kurulu Üyeleri seçilmiştir. Partimizin büyüyüp iktidar alternatifi olduğunu gören dış mihraklar, partimizle ilgili çeşitli spekülasyonlarla yıpratma operasyonu başlatmışlardır. Ancak bu İYİ Parti delegasyonu ve İYİ Parti teşkilatlarının vicdanında yer bulmamıştır. Teşkilatlarımızın tamamı Genel Başkanımızın ve Genel İdare Kurulu Üyelerimizin arkasındadır ve tam desteğiğmizi sürdürmekteyiz. Türkiye’de iktidar yolunda İYİ Parti’nin her kademesine tam destek vererek Genel Başkanımızın arkasındayız.” diye konuştu.
“KADINLAR, GENÇLER,
ÇOCUKLAR UMUTSUZ”
Türkiye’nin temel gündemlerinden bir tanesinin de ekonomi olduğunu söyleyen Muhammet Mısırloğlu, ekonominin Türkiye’de çok kötü yönetildiğini ifade etti. Tencerelerin kaynamadığını, yemek pişirilemediğini, vatandaşın işsizlikle, aşsızlıkla, kaderiyle baş başa bırakıldığını ileri süren Mısırloğlu, “Bilindiği üzere pandemi süreci devam ediyor. Pandemi sürecinde de insanlar çalışma olanağı bulamıyorlar. Bu durumda ekonomiyi ikinci bir kez daha zora sokuyor. Vatandaşımız pazardan filesini dolduramıyor, çoğu mutfakta tencere kaynamıyor. Kadınlarımız çaresiz, gençlerimiz umutsuz, çocuklarımız gelecekleriyle ilgili eğitim sisteminde yapılanlardan dolayı umutsuz ve kaderleriyle baş başa bırakılmışlardır.” şeklinde konuştu.
“AFYONKARAHİSARLILAR
VAKA SAYISINDA ALDATILIYOR”
Afyonkarahisar özelinde pandemi ile ilgili gerçek verilerin verilmediğiyle ilgili bir kaygı taşıdıklarından söz eden Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “Covid-19 pandemisinde Afyonumuz da açıklanılan vaka sayılarının tatmin edici olmadığıyla ilgili gerek vatandaşlarımızın gerekse bizlerin kaygılarımız, endişelerimiz vardır. Bu konuda Afyonkarahisarlı aldatılıyor, sağlıklı bilgi verilmiyor. İlçelerimizde ve merkezimizde vaka sayılarının söylenilenden ve düşünülenden on kat daha fazla olduğunu düşünüyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda da il genelinde, il yöneticilerden, Valimizden ve sağlık birimlerinden sağlıklı bilgi almak istiyorlar. En doğal haklarıdır ve bu konuyla ilgili alınan önlemlerin yeterli olmadığını düşünüyoruz.”
“AZERBAYCAN’A SONUNA
KADAR DESTEĞİZ”
Uluslararası arenada Azerbaycan topraklarını haksızca işgale kalkışan Ermenistan vakası olduğunu belirten Mısırlıoğlu şunları söyledi: “Biz İYİ Parti olarak Azerbaycan’ı haklı mücadelesinde biz İYİ Partililer olarak destekliyoruz. Karabağ’ın Azerbaycan topraklarına katılıncaya kadar Azerbaycan’ın bu mücadeleyi sürdürmesini sonuna kadar haklı ve yerinde bularak destekliyoruz. Desteğimizin simgesi olarak parti binamıza Azerbaycan bayrağını asmış bulunuyoruz.”
“AFYON’UN ARKA SOKAKLARINDA
MÜCADE VERİLİYOR”
“Bildiğiniz gibi Afyon’da her gün işsizlikten ve yoksulluktan arka sokaklarda çok büyük mücadeleler veriliyor.” diyen Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Geçtiğimiz günlerde bir gencimiz işsizlikten bunalıma girerek Kale’den kendisini aşağıya bırakarak hayatına son verdi. Bu bilinen olaylardandır. Afyonkarahisar’da ve çevre ilçelerde buna benzer ancak birde bilinmeyen olaylar vardır. Gerçekten durum çok ciddidir. Karanlık bir tablo sermek istemiyorum ama ilimizde ki durum Türkiye’nin aynasıdır. Gerçekten ilimizde bu ve buna benzer olaylar günden güne artıyor. Bunlar da bizi vatandaşımızın geleceği açısından endileşendirip, kaygılandırmaktadır.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi