• Haberler
  • Gündem
  • Afyonkarahisar’lı şehit Eskişehir’de defnedildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’lı şehit Eskişehir’de defnedildi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Ali Sevim’in aslen Afyonkarahisar Emirdağ nüfusuna kayıtlı olduğunu söyledi.Emirdağlı şehidin Eskişehir’de yaşayan işitme engelli babası Eyüp ile annesi Fatma Sevim'e şahadet haberi, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç tarafından verildi. Polisler [&hellip]

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Ali Sevim’in aslen Afyonkarahisar Emirdağ nüfusuna kayıtlı olduğunu söyledi.
Emirdağlı şehidin Eskişehir’de yaşayan işitme engelli babası Eyüp ile annesi Fatma Sevim’e şahadet haberi, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç tarafından verildi. Polisler tarafından babaevine dev Türk bayrağı da asıldı.
ÜLKEMİZİ BÖLEMEYECEKLER
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Baskanı İsmail Kumartaşlı, “Aziz şehidimiz şehit Polis Memuru Ali Sevim’in cenazesi dün Eskişehir Reşadiye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eskişehir Kanlıpınar Şehitliği’nde toprağa verildi. Allah’tan şehidimize rahmet ülkemize, camiamıza, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Bu ülkeyi bölücü hainler bölemeyecekler” dedi.

Bakmadan Geçme