• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar'lı öğretmenler mitinge katıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'lı öğretmenler mitinge katıldı – Kocatepe Gazetesi

Türk Eğitim-Sen, Abdi İpekçi Parkı’nda “http://m.kocatepegazetesi.com/”Haklarımız ve Geleceğimiz İçin Büyük Ankara Yürüyüşü ve Mitingi”http://m.kocatepegazetesi.com/” düzenledi. Mitinge Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi de katıldı Miting için çeşitli illerden otobüslerle Hipodrom Alanı’na gelen sendika üyeleri, buradan gruplar halinde, pankart ve dövizlerle çeşitli sloganlar atarak miting alanına yürüdü.Yaklaşık iki saat süren yürüyüşe Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Türk [&hellip]

Afyonkarahisar’lı öğretmenler mitinge katıldı

Türk Eğitim-Sen, Abdi İpekçi Parkı’nda “http://m.kocatepegazetesi.com/”Haklarımız ve Geleceğimiz İçin Büyük Ankara Yürüyüşü ve Mitingi”http://m.kocatepegazetesi.com/” düzenledi. Mitinge Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi de katıldı

Miting için çeşitli illerden otobüslerle Hipodrom Alanı’na gelen sendika üyeleri, buradan gruplar halinde, pankart ve dövizlerle çeşitli sloganlar atarak miting alanına yürüdü.
Yaklaşık iki saat süren yürüyüşe Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları ile binlerce kamu çalışanı katıldı. Yürüyüş sırasında Celal Bayar Bulvarı, Sıhhiye istikametinde trafiğe kapatıldı.
Mitingde konuşan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Öğretmen odalarında öğretmenler bölük pörçük edilmiştir. Farklı istihdam, farklı hukuk normlarına tabi tutulan öğretmenlerin artık sevinci de üzüntüsü de aynı değildir. Bu ayıp, bu hükümetin ayıbıdır”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.Koncuk, mitingde yaptığı konuşmada, kamuda istihdam çeşitliliğinin arttığını, Cumhuriyet tarihi boyunca memurların en önemli kazanımı olan iş güvencesine “http://m.kocatepegazetesi.com/”göz dikildiğini”http://m.kocatepegazetesi.com/” savundu. Mitinge katılan bazı öğretmenler tepkilerini temsili “http://m.kocatepegazetesi.com/”kefen”http://m.kocatepegazetesi.com/” ve “http://m.kocatepegazetesi.com/”mahkum kıyafetleri”http://m.kocatepegazetesi.com/” giyerek gösterdi. Miting, konser ve halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Bakmadan Geçme