Afyonkarahisarlı mermerciler Çin' i fethetti

Çin'in XIAMEN Kenti’nde düzenlenen 14'üncü Uluslar arası Doğaltaş Fuarı'na katılan Afyonkarahisarlı mermerciler gövde gösterisi yaptı. Afyonkarahisar'dan 15 farklı mermer firmasının katıldığı fuarda Afyonkarahisar rüzgarı esiyor Afyonkarahisarlı mermercilerin göz kamaştıran stantlarının yanı sıra doğaltaş içerikleriyle de ilgi çektiklerini fuar 6-9 Mart tarihleri arasında Çin'in Xiamen kentinde düzenleniyor. Bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Doğaltaş fuarına Afyonkarahisarlı mermerciler [&hellip]

Afyonkarahisarlı mermerciler Çin’ i fethetti

Çin’in XIAMEN Kenti’nde düzenlenen 14’üncü Uluslar arası Doğaltaş Fuarı’na katılan Afyonkarahisarlı mermerciler gövde gösterisi yaptı. Afyonkarahisar’dan 15 farklı mermer firmasının katıldığı fuarda Afyonkarahisar rüzgarı esiyor

Afyonkarahisarlı mermercilerin göz kamaştıran stantlarının yanı sıra doğaltaş içerikleriyle de ilgi çektiklerini fuar 6-9 Mart tarihleri arasında Çin’in Xiamen kentinde düzenleniyor. Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Doğaltaş fuarına Afyonkarahisarlı mermerciler sayıca ağırlığını koydu. Türkiye’nin farklı illerinden pek çok katılımcının yer aldığı fuar sektörün de en önemli fuarlarından biri kabul ediliyor.
Fuarda Türkiye adına resmi ziyaret heyetinde Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Çin Guangzhou Başkonsolosu Burak Ali Karacan, Çin Guangzhou Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi H.Tamer Erken, Maden İşleri Genel Müdürü Selahattin Erdoğan, Maden işleri Genel Müdürlüğü Mermer Doğaltaş Daire Başkanı EYÜP Yadigar ile Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü yetkilileri yer aldı. Firmaları ziyaret eden heyet sektör ve fuarla ilgili sohbet etti.
Gelecek Mart ayı sonunda İzmir’de gerçekleşecek, dünyanın 2’nci büyük mermer fuarı olarak bilinen MARBLE 2014 öncesi doğaltaş sektörü açısından çok büyük önemi taşıyah Çin fuarı, doğaltaş sektörünün uzakdoğudaki gelişmesine direk katkı sağlıyor. Uzakdoğu bölgesi için yıllık iş ve ticaret bağlantılarını bu fuarda gerçekleştiren Afyonkarahisarlı işadamları, fuardan ve ilgiden hayli memnun. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme