Afyonkarahisar’ın tüm imkanları seferber

Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde Afyonkarahisar’dan afet bölgesine sağlanan katkı ve destek tüm hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar’dan bugüne kadar afet bölgesine gönderilen araç, gereç, ekipman ve personel sayısı belirlendi. Cuma günü itibariyle Afyonkarahisar’dan afet bölgesine 1362 araç, 2355 personel, 235 tır, 739 iş aracı, 111 kamyon ve 277 kamyonet gönderildiği bildirildi. Afynkarahisar’dan afet bölgesine ulaşan gönüllüler ve [&hellip]

Haber

Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde Afyonkarahisar’dan afet bölgesine sağlanan katkı ve destek tüm hızıyla devam ediyor.

Afyonkarahisar’dan bugüne kadar afet bölgesine gönderilen araç, gereç, ekipman ve personel sayısı belirlendi. Cuma günü itibariyle Afyonkarahisar’dan afet bölgesine 1362 araç, 2355 personel, 235 tır, 739 iş aracı, 111 kamyon ve 277 kamyonet gönderildiği bildirildi. Afynkarahisar’dan afet bölgesine ulaşan gönüllüler ve görevliler bir çok başarılı kurtarma çalışmasına imza atarken, gönderilen yardım malzemelerinin dağıtımı için de canla-başla çaba gösteriyorlar.

Bakmadan Geçme