• Haberler
  • Genel
  • “Afyonkarahisar'ın tepkisini ölçüyorlar” – Kocatepe Gazetesi

“Afyonkarahisar'ın tepkisini ölçüyorlar” – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar üzerinde birilerinin çeşitli oyun oynamaya çalıştığını ileri sürerek, “Afyonkarahisar'ın tam ortasında Kürtçe pankart açarak eylem yapanlar, 8 Mart adı altında Afyonkarahisar'ın tepkisi ölçüyor. Bundan sonra bu olayların arkası gelecektir diye düşünüyorum” dedi 12 Mart İstiklal Marşı'nın ka-bulü nedeniyle bir açıklama [&hellip]

"Afyonkarahisar’ın tepkisini ölçüyorlar"

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar üzerinde birilerinin çeşitli oyun oynamaya çalıştığını ileri sürerek, “Afyonkarahisar’ın tam ortasında Kürtçe pankart açarak eylem yapanlar, 8 Mart adı altında Afyonkarahisar’ın tepkisi ölçüyor. Bundan sonra bu olayların arkası gelecektir diye düşünüyorum” dedi

12 Mart İstiklal Marşı’nın ka-bulü nedeniyle bir açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, İstiklal Marşımızın, gerek şiir, gerekse beste olarak çok zengin bir anlamı olduğunu söyledi.
“Afyonkarahisar üzerinde
nabız yoklanıyor”
Afyonkarahisar’da bir kısım insanın çeşitli oyunlarla Afyonkarahisarlıların nabzını ölçmeye çalıştığını kaydeden Kumartaşlı, Afyonkarahisar’da açılan kürce pankartların bunlardan sadece biri olduğunu kaydetti.
Bu tür oyunlara sessiz kalmayacaklarının ifade eden Kumartaşlı: “Afyonkarahisar üzerinde son günlerde birileri büyük oyunlar oynamaya çalışı-yor ve Afyonkarahisar üzerinden nabız yoklanıyor. Afyonkarahisar bu olaylara sessiz kalıyor. Afyonkarahisar dışından gelip Ali Çetinkaya’ya dil uzatanlar, Afyonkarahisar’ın tam ortasında Kürtçe pankart açarak eylem yapanlar, 8 Mart adı altında Afyonkarahisar’ın tepkisi ölçüyor. Bunlara Afyonkarahisar sessiz kaldı. Bundan sonra bu olayların arkası gelecektir diye düşünüyorum. Kürtçe pankart açılacak yer mi kalmadı? Afyonkarahisar bunun için özellikle seçildi.Ben Gazi İsmail Kumartaşlı olarak Allah’tan temenni ediyorum ki, inşallah bu girişim son olur. Afyonkarahisar bu olaya sessiz kaldı ama ikincisi olacak olursa buna sessiz kalmayacağımızı bildiririm.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme