• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar’ın gelecek vizyonu çizilecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın gelecek vizyonu çizilecek – Kocatepe Gazetesi

“Afyonkarahisar'ın Gelecek Vizyonu” geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı ile çizilecek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başkanlığında, yarın düzenlenecek olan “Afyonkarahisar'ın Gelecek Vizyonu Değerlendirme” toplantısında, 9 yılda yapılan yatırımlar ve Afyonkarahisar'ı Türkiye'nin yıldız şehri haline getirmek için gelecek dönemde gerçekleştirilecek projeler ortaya konulacak.Son dönemdeki hizmet ve yatırımlarla gelişen Afyonkarahisar'ı 'marka şehir' haline [&hellip]

Afyonkarahisar'ın gelecek vizyonu çizilecek

“Afyonkarahisar’ın Gelecek Vizyonu” geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı ile çizilecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başkanlığında, yarın düzenlenecek olan “Afyonkarahisar’ın Gelecek Vizyonu Değerlendirme” toplantısında, 9 yılda yapılan yatırımlar ve Afyonkarahisar’ı Türkiye’nin yıldız şehri haline getirmek için gelecek dönemde gerçekleştirilecek projeler ortaya konulacak.
Son dönemdeki hizmet ve yatırımlarla gelişen Afyonkarahisar’ı “marka şehir” haline getirecek ve geleceğe taşıyacak vizyonun şekillendirileceği toplantıya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar milletvekilleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile ilçe ve belde belediye başkanları, yargı, emniyet, yükseköğretim, siyasi parti, dernek, vakıf, sendika temsilcileri, bakanlıklara bağlı kurum ve kuruluşların yöneticileri ile basın mensupları katılacak.

Bakan Eroğlu Afyon’a geliyor

Bugün akşam saatlerinde Yalova’dan Afyonkara-hisar’a gelecek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 29 Nisan Pazar günü Güral Afyon Wellness & Convention Otel’de düzenlenecek olan “Afyonkarahisar’ın Gelecek Vizyonu” toplantısına başkanlık edecek. Kütahya Yolu Üzeri-Oruçoğlu oteli yakınında saat 12.30’da düzenlenecek olan fidan dikimi törenine katılacak olan Bakan Eroğlu öğleden sonra saat 14.00’de Emirdağ Yedikapı Barajı temel atma törenine katılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme