Afyonkarahisar’ı temsil edecekler

Afyonkarahisar’dan Avşar Emaye ve Mim Ev Gereçleri, 216 üretici ve ithalatçı firmanın yer aldığı dijital fuara katılacak   Tarsus Turkey tarafından Zücder (Züccaciyeciler Derneği) işbirliğinde 16-20 Kasım 2020 tarihlerinde düzenlenecek 'Zuchex Sourcing Week' etkinliğinde, 216 üretici ve ihracatçı firma, yeni ticaret fırsatları için 70 ülkeden 5 binin üzerinde satın almacı ile online B2B görüşmeler yapacak. [&hellip]

Afyonkarahisar’dan Avşar Emaye ve Mim Ev Gereçleri, 216 üretici ve ithalatçı firmanın yer aldığı dijital fuara katılacak

Tarsus Turkey tarafından Zücder (Züccaciyeciler Derneği) işbirliğinde 16-20 Kasım 2020 tarihlerinde düzenlenecek “Zuchex Sourcing Week” etkinliğinde, 216 üretici ve ihracatçı firma, yeni ticaret fırsatları için 70 ülkeden 5 binin üzerinde satın almacı ile online B2B görüşmeler yapacak.
İlk kez düzenleyecekleri organizasyon hakkında açıklama yapan Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Geçtiğimiz yıl 3,7 milyar dolar dış ticaret fazlası veren ev ve mutfak eşyaları sektörünün en büyük fuarı Zuchex’i, son olarak 2019’da gerçekleştirdik. Bu seneki fuarı 2021 yılına erteleyince, sektör açısından 2 yıllık uzun bir ara oluşacaktı. Özellikle ticaretin yeniden şekillendiği, tedarik zincirlerinin yeniden kurulduğu bu dönemde beklemek hata olurdu. Üretici ve ihracatçı firmalarımızla birlikte dünya pazarındaki yerimizi güçlendirerek çıkacağımız bir süreci zaman kaybetmeden başlatmak istedik ve Zuchex Sourcing Week’i düzenlemeye karar verdik.” dedi.
16-20 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleşecek Zuchex Sourcing Week ile ilgili detaylı bilgi almak ve etkinliğe katılmak isteyenler, www.zuchex.com adresini ziyaret edebilecekler.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme