• Haberler
  • Gündem
  • “Afyonkarahisar’ı ilaç üretim merkezi haline getireceğiz”

“Afyonkarahisar’ı ilaç üretim merkezi haline getireceğiz”

AK Parti heyeti, AFSİAD’ı ziyaret ederek Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişarede bulundu. Ziyarette, Afyonkarahisar’ın ilaç sanayi başta olmak üzere diğer yeni sektörlerde de atılım yapabileceği üzerinde duruldu   AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. [&hellip]

AK Parti heyeti, AFSİAD’ı ziyaret ederek Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişarede bulundu. Ziyarette, Afyonkarahisar’ın ilaç sanayi başta olmak üzere diğer yeni sektörlerde de atılım yapabileceği üzerinde duruldu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve partililer Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Kadir Sayın’ı ziyaret etti.
“ÖNEMLİ OLAN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇÖZÜME GİDEBİLMEK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AFSİAD Başkanı Kadir Sayın,“AFSİAD Başkanı olarak ziyaretinizden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. Çok teşekkür ederim. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde pandemi sürecinde iş dünyası ile birlikte neler yapabileceğimizi konuşabilmek ve çözüme gidebilmek çok önemli. Ziyaretiniz için teşekkür ederim.” dedi.
YURDUNUSEVEN: İŞ İNSANLARINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven de hükümet olarak her kesimin yanında ve destekçisi olduklarını ifade ederek iş insanlarına desteklerinin süreceğini söyledi. Yurdunuseven, “Hükümet olarak garibin, esnafın iş insanının hepsinin yanındayız. Elhamdülillah yanında olmaya da devam edeceğiz. Bundan yana kararlıyız, her türlü desteği üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yine Afyonlu sanayici iş insanlarımız içinde geçen gün milletvekillerimiz ile birlikte organize sanayide genişletme alanı konusunda çalışmalar yapıyoruz. Afyon’a sanayici ve yatırımcı olarak gelmek isteyen ama gelemeyen bir sürü yatırımcımız var.” ifadelerini kullandı.
ÖZKAYA: TEKNOPARK’TA
YER KALMADI
AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya ise, “Teknoloji bölgeleri kanunumuzda esas amacımız bilim ve teknolojiye yüksek teknolojiye sanayi ile bir araya getirip Ar-Ge çalışmaları ile yeni ürünler elde edebilmek.Yüksek katma değerli ürünler elde etmek ve teknoparkların dışındaki alanlarda teknolojinin yayılabilmesinin önünü açmayı hedefliyoruz. Bu çok önemli bir süreç. Afyon -Uşak üniversitelerinin müştereken kurduğu Teknoparkta yer kalmadı. Bu çok önemli bir yenilik.” diye konuştu.
EROĞLU: İLAÇ SANAYİSİ
İÇİN ADIM ATILDI
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu da ilaç üretimine dikkat çekti. Afyonkarahisar’ı ilaç üretim merkezi haline getireceklerini söyleyen Eroğlu, “İlaç sanayimiz için bir adım atıldı. Bir hayırseverimiz bir fabrika inşaatı yaptırdı. Hemen hemen bitmek üzere. Hatta 500 bin dolarlık alet ve cihazları parasını da hayırseverimiz verecek. Burada Afyonkarahisar’ı ilaç üretim merkezi haline getireceğiz.” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme