Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar’ı bütünleştirecek proje”ye Vali’den tam destek

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin Afyonkarahisar il merkezi ile ilçe ve beldelerin arasındaki ilişkiyi güçlendirmeyi, bağları sağlamlaştırmayı hedefleyen projesine tam destek veren Vali Gökmen Çiçek, “İlin enerjisini ortak hedeflere yöneltebilmeliyiz” dedi

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar il merkezi ile ilçeler arasındaki diyalog ve işbirliğini daha ileri noktalara taşımayı amaçlayan çalışmalara tem destek vereceğini bildirdi.
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu üyeleri yeni projeleri hakkında bilgi vermek ve desteklerini talep etmek üzere Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret ettiler. Aynı zamanda Basın Yayın Derneği’nin de yönetim kurulu üyesi olan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ise Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir’in de destek vereceklerini açıkladıkları proje hakkında bilgilendirmeyi Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt yaptı.
“PROJE İLE İLÇE VE
BELDELERİN MERKEZLE BAĞLARI DAHA DA GÜÇLENECEK”
Bu projenin fikir babalığını dernek yöneticileri İsmail Akar ile Ömer Elçi’’in yaptığını belirten Küçükkurt, “Malumunuz olduğu üzeri Afyonkarahisar coğrafi olarak en geniş, belde ve ilçe sayısı en çok illerimizden birisidir. Bu durum bir çok avantaj sağladığı gibi bazı dezavantajlara da sebep olmaktadır. Afyonkarahisar Basın ayın Derneğimizin bu projesi ile ilçelerimizin, beldelerimizin ilimiz merkezi ile olan bağları daha da güçlenecek, irtibatı ve işbirliği daha da artırılacaktır. Proje kapsamında ilimiz merkezindeki basın-yayın kuruluşlarımız ve meslektaşlarımız, her ay belirlenen ilçe ya da beldelerimize gidecek, oradaki Ticaret Odaları ve Esnaf Odaları ile işbirliği içerisinde Belediyelerimizin ve Kaymakamlıklarımızın ev sahipliğinde bölgenin sorunlarını dinleyecek, gündemini il gündemine taşıyacaktır. Bu çalışmalar devamlılık arz edecek ve sorunların çözümüne hizmet ettiği gibi merkez-ilçe bağlarını güçlendirecektir. Sayın Valimizin bu çalışmaları himayelerine almalarını talep etmek ve projeyi kendilerine arz etmek üzere Sayın Valimizi ziyaret ettik. Yoğun programları dahilinde bizlere zaman ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi.
“ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR
YAPILACAĞINA
İNANIYORUZ”
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser de bu projenin önemine işaret ederek, “Biz de Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu projeyi destekliyoruz. İlçelerimizin sorunlarını iş adamlarımızın sıkıntılarını gündeme taşımak, çözüm yolları aramak adına önemli çalışmalar yapılacağına inanıyoruz. Sayın Valimizin ve kaymakamlarımızın da bu çalışmalara sahip çıkacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
ESKKK Başkanı M. Emin Birliktir ise esnaf teşkilatlarının bu çalışmalarda yer almasının büyük önem taşıdığına değinerek, “Derneğimizin bu projesinin ilimiz merkezi ile ilçelerimiz arasındaki bağı güçlendireceğine olan inancımız tamdır. Biz de ilimizin en büyük mülki amiri olarak sizin bu çalışmaya sahip çıkacağına inanıyor, elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.
Projenin hem ilin geneli açısından hem basın camiasındaki birliktelik açısından hem de sorun ve sıkıntıların çözümü açısından önem taşıdığına dikkat çeken ABDY Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Akar ile Ömer Elçi de yapılacak çalışmaların detaylarını anlattılar.
“FAYDALI BİR PROJE, BİR AN
ÖNCE HAYATA GEÇİRİLMELİ”
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek projeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizler hep bizim bir adım önümüzde olmak zorunda mısınız?” esprisinde bulundu. 40 günlük görev süresi boyunca kendisinin de bu yöndeki eksiklikleri tespit ettiğini ve ilerleyen zaman içerisinde böyle bir çalışma ortaya koymayı planladığını aktaran Vali Gökmen Çiçek, şunları söyledi:
“Son derece faydalı olacağına inandığım bir çalışma. Zaman kaybetmeden bu projeyi hayata geçirmeliyiz. Kaymakamlarımız ve biz de bu işin içerisinde olacağız. Ticaret ve Sanayi Odalarımızın, Esnaf Odalarımızın bu çalışmanın içerisinde olması ayrıca önem taşımaktadır. Ben de bazı programlara katılmak isterim. Sizin kibarlık ederek himayemizi istediğiniz bu çalışmanın ben direk içerisinde yer almak isterim. Afyonkarahisar’ın gerçekten etkili ve takip edilen bir basını var. Basındaki birlikteliğin ilimizin diğer kesimlerine de katkı sağlayacağına inanıyorum. Hepimizin enerjisini tek noktaya toplayabilmeli, ortak hedeflere yönelmeyi ve hepimizin aynı yöne bakışını sağlayabilmeliyiz. Bayramdan sonra bu projeyle ilgili çalışmalarımıza başlamalıyız.”

 

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti