• Haberler
  • Siyaset
  • 'Afyonkarahisar'daki başarımız örnek alınmalı' – Kocatepe Gazetesi

'Afyonkarahisar'daki başarımız örnek alınmalı' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Orman ve Su işleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yerel seçimlerde Afyonkarahisar'da Cumhur İttifakı'nın elde ettiği büyük başarının önemine işaret ederek, 'Afyonkarahisarımızda izlediğimiz seçim stratejimiz örnek alınmalı.' dedi.'AK PARTİ VE CUMHUR İTTİFAKIBÜYÜK BAŞARI KAZANDI'AK Parti'nin Afyonkarahisar’da merkez dahil olmak üzere 34 belediye ile Türkiye’de en çok belediye kazanan il ünvanını [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Orman ve Su işleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yerel seçimlerde Afyonkarahisar’da Cumhur İttifakı’nın elde ettiği büyük başarının önemine işaret ederek, “Afyonkarahisarımızda izlediğimiz seçim stratejimiz örnek alınmalı.” dedi.
“AK PARTİ VE CUMHUR İTTİFAKI
BÜYÜK BAŞARI KAZANDI”
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da merkez dahil olmak üzere 34 belediye ile Türkiye’de en çok belediye kazanan il ünvanını aldığını hatırlatan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Bakan Eroğlu, “Cumhur İttifakı Afyonkarahisar’da 59 belediyenin 53’ünü kazanarak belediyelerin %90’ını almak suretiyle diğer ittifakı silip süpürmüştür. Halep oradaysa arşın Afyonkarahisar’dadır. Teşekkürler Afyonkarahisar.” dedi.
“ŞER GÜÇLER TÜM GÜÇLERİ İLE KARŞIMIZDA BİRLEŞTİ”
Yerel Yönetimler seçimlerinde Afyonkarahisar’daki seçim çalışma planı ve seçim stratejisininin örnek alınması gerektiğine işaret eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “AK Parti Afyonkarahisar’da kurulduğu için şer güçler, bu ilde AK Parti’yi yenilgiye uğratmak için büyük hazırlık ve maddi imkanları seferber ederek ittifak kurmuşlar. Afyon’da bütün AK Parti teşkilatı ve adaylar çok başarılı ve uyumlu bir stratejik seçim çalışmasıyla muhalif ittifakı silip süpürdü.” dedi.    
“5 İLÇE BELEDİYEMİZİ
DAHA KAZANDIK”
AK Parti Afyonkarahisar’da merkez dahil olmak üzere 34 belediye ile Türkiye’de en çok belediye kazanan il ünvanını aldığını belirten Eroğlu, “Ayrıca daha önce Ak Parti Belediyesi olmayan Dinar, Emirdağ, Çay, Sultandağı gibi büyük ilçeler ile Evciler İlçesi belediye başkanlığı da olmak üzere 5 belediye de ilaveten kazanılarak çok büyük bir başarıya imza atıldı.  Cumhur İttifakı ise Afyonkarahisar’da 59 belediyenin 53’ünü kazanarak belediyelerin %90’ını almak suretiyle diğer ittifak hezimete uğradı.” dedi.
“BU SEÇİM, GELECEK
 SEÇİMLER İÇİN ÖRNEK”
Eroğlu sözlerini şöyle tamamladı:
“Esasen AK Parti’nin Afyonkarahisar’da kazandığı bu başarının iyi incelenmedi lazımdır. Nasıl bir seçim stratejisi izlendi, kimler etkili oldu, adaylar belirlenirken mutabakat var mıydı? Milletvekilleri, Teşkilat ve adaylar arasında nasıl bir uyum vardı? Sandıkta görevli teşkilat mensupları nasıl eğitildi? Seçim Koordinasyon Merkezi nasıl çalıştı? Bütün bunların belirlenmesi gelecek seçimlerde tecrübe birikimi açısından önemlidir. Biz Afyon’da büyük bir sosyal medya ağı kurmuştuk. Basın ve TV’ler etkin bir şekilde kullanıldı.” >> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme