Afyonkarahisar’da yanan ev kullanılamaz hale geldi

Afyonkarahisar merkezdeki Akmecsit Mahallesi'nde 2 katlı bir evde çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken ev kullanılamaz hale geldi. Afyonkarahisar merkezdeki Akmescit Mahallesi'nde saat 15.00 sularında 2 katlı evde yangın çıktı. Evin yandığını gören komşuların yardımıyla evde kiracı olan aile sokağa çıkarıldı. Anne Keziban Erbay ile çocukları Ali, Raike ve Defne Erbay yangından kurtarılırken komşular [&hellip]

Afyonkarahisar merkezdeki Akmecsit Mahallesi’nde 2 katlı bir evde çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken ev kullanılamaz hale geldi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar merkezdeki Akmescit Mahallesi’nde saat 15.00 sularında 2 katlı evde yangın çıktı. Evin yandığını gören komşuların yardımıyla evde kiracı olan aile sokağa çıkarıldı. Anne Keziban Erbay ile çocukları Ali, Raike ve Defne Erbay yangından kurtarılırken komşular itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri 4 araçla yangına müdahale ederken polis ekipleri olay yerinin güvenliğini sağladı. 112 ekipleri de evden çıkarılan Erbay ailesi fertlerine dumandan etkilenebilme ihtimallerine karşı gerekli müdahaleyi yaptı. Ahşap evdeki yangını söndürme çalışmaları yaklaşık bir saat sürdü. İtfaiye ekipleri yandaki binalara da yangının sıçramasını engelledi.

“2 DAKİKA DAHA GEÇ KALSAK KURTULAMAYACAKLARDI”

Yangında evde yaşayan 4 kişiyi kurtaran Ahmet Dalyan, yangını evine giderken fark ederek, koştuğunu ve komşularını uyardığını söyledi. Dalyan, “Evde iki dakika daha geç kalsak kurtulamayacaklardı.” dedi.

4 kişiyi kurtardığını dile getiren Dalyan, 2 kız, bir erkek ve annelerinin yangın yara almadan çıktığını ifade ederek komşularının evine sığındıklarını belirtti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme