• Haberler
  • Gündem
  • Afyonkarahisar’da yağmur etkili oldu, araçlar mahsur kaldı

Afyonkarahisar’da yağmur etkili oldu, araçlar mahsur kaldı

Afyonkarahisar'da başlayan sağanak yağış sonrası su baskını yaşanan Atatürk altgeçidinde araçlar mahsur kaldı. Suya giren ve çıkamayan bir kamyonetteki vatandaşlar canlarını aracın üstüne çıkarak kurtardı. Afyonkarahisar merkezinde öğleden sonra etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollar ve kaldırımlar su altında kalırken, Atatürk altgeçidi ise suya gömüldü. Atatürk Alt Geçidi'nde 4 araç mahsur [&hellip]

Afyonkarahisar’da başlayan sağanak yağış sonrası su baskını yaşanan Atatürk altgeçidinde araçlar mahsur kaldı. Suya giren ve çıkamayan bir kamyonetteki vatandaşlar canlarını aracın üstüne çıkarak kurtardı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar merkezinde öğleden sonra etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollar ve kaldırımlar su altında kalırken, Atatürk altgeçidi ise suya gömüldü. Atatürk Alt Geçidi’nde 4 araç mahsur kaldı. Araçları kendi imkanları ile ve çekiciler ile çıkarmaya çalışan vatandaşlardan biri ise suya gömülen ve ilerleyemeyen kamyonetinden aracın üzerine çıkarak araçla birlikte mahsur kaldı. Bir lağım faresinin boğularak telef olması ise yağışın şiddetini ve sel baskınının etkisini adeta gözler önüne serdi.
Yağıştan dolayı battı çıktılarında kapanmasından dolayı da bölgede trafik yoğunluğu oluştu. >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Bakmadan Geçme