• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar’da trafik büyük problem – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da trafik büyük problem – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da trafiğin büyük problem olduğuna dikkat çeken AF-PARK Limited Şirketi Sahibi Ferhat Satılmış, “Öncelikli olarak Afyonkarahisar’da trafik problemini çözmek istiyoruz. Bu sadece bizim çabamızla değil, vatandaşların ve emniyet yetkilerinin çabasıyla çözülecek bir durum” dedi Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Belediyesi’nin yaptığı otopark ihalesini kazanan AF-PARK Limited Şirketi Afyonkarahisar Belediye binası önünde kurban kesti. Kurban kesiminden sonra açıklamada [&hellip]

Afyonkarahisar'da trafik büyük problem

Afyonkarahisar’da trafiğin büyük problem olduğuna dikkat çeken AF-PARK Limited Şirketi Sahibi Ferhat Satılmış, “Öncelikli olarak Afyonkarahisar’da trafik problemini çözmek istiyoruz. Bu sadece bizim çabamızla değil, vatandaşların ve emniyet yetkilerinin çabasıyla çözülecek bir durum” dedi

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Belediyesi’nin yaptığı otopark ihalesini kazanan AF-PARK Limited Şirketi Afyonkarahisar Belediye binası önünde kurban kesti.
Kurban kesiminden sonra açıklamada bulunan AF-PARK Limited Şirketi Sahibi Ferhat Satılmış, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a sonsuz teşekkür ettiğini belirti. Afyonkarahisar’da sekiz bölgede otopark işlettiklerini ifade eden Satılmış; “Vatandaşlarımız zaman zaman yaşanan otopark sorunlarını işçilerle değil, işçi yeleğinin üzerinde yazan numara ile iletişime geçerek bizimle paylaşsınlar. Çünkü eğitimsiz işçilerimiz olabiliyor. Bizimle irtibata geçerlerse daha olumlu sonuçlar ortaya çıkar” diye konuştu.
Para kazanmanın önemli olmadığını vurgulayan Satılmış; “Para kazanmamız önemli değil, Afyonkarahisar’da trafik çok büyük bir problem. Bunun çözümü ise ücretli otoparkla mümkün. Biz para kazanmayı ikinci hatta üçüncü plana attık. Öncelikli olarak Afyonkarahisar’da trafik problemini çözmek isti-yoruz. Bu sadece bizim çabamızla değil, vatandaşların ve emniyet yetkilerinin çabasıyla çözülecek bir durum.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme