• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar'da Minikler Judo Şampiyonası tamamlandı

Afyonkarahisar'da Minikler Judo Şampiyonası tamamlandı

Birbirinden çekişmeli maçlarla Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular madalyalarını aldı   Afyonkarahisar’da yapılan Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 3 gün boyunca Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda yapıldı. İstanbul birinci, Ankara ikinci, Kocaeli ise üçüncü oldu. Önceki gün düzenlenen açılış seremonisi ile [&hellip]

Birbirinden çekişmeli maçlarla Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular madalyalarını aldı

Afyonkarahisar’da yapılan Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 3 gün boyunca Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda yapıldı. İstanbul birinci, Ankara ikinci, Kocaeli ise üçüncü oldu.
Önceki gün düzenlenen açılış seremonisi ile başlayan şampiyonada konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 64 ilinden sporcuları, velileri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek “Afyonkarahisar 100. yılın zafer kutlamalarının eşiğinde, böyle bir müsabakayı da Afyonkarahisar’da yapmak bize onur verdi. Milli Mücadele’nin başladığı şehirden Milli Mücadele’nin kazanıldığı zafer noktasında olmaktan ve bunun arifesinde Türkiye Minikler Judo Şampiyonası’nın icra edilmesi bizlere ayrıca onur verdi.” dedi.
Kasapoğlu, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz teşekkür ederken bütün minik sporculara başarılar diledi. Kasapoğlu ayrıca spora ve sporculara desteklerinden dolayı Afyonkarahisar Belediyesine de teşekkür etti.
Şampiyonaya 64 ilden toplamda 939 sporcu katılırken 3 gün süren şampiyona sonunda rakiplerini bir bir eleyen İstanbul birinci, Ankara ikinci, Kocaeli ise üçüncü oldu.
Dereceye giren sporculara madalyalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz takdim etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme