Afyonkarahisar’da kısıtlamaya uyuldu

Afyonkarahisar’da akşam saat 19.00’da başlayan kısıtlama öncesi sokaklar dolup taştı. Kısıtlama sonrasında ise sokaklar bomboş kaldı. Türkiye genelinde uygulamaya başlanan sokağa çıkma kısıtlamasına Afyonkarahisar halkı uydu. Bankalar Caddesi, Zafer Meydanı, Basın Caddesi, Uzun Çarşı ve Ordu Bulvarı’nda kısıtlama öncesi oldukça yoğun bir trafik yaşanırken kısıtlamanın başlaması ile sokaklar bomboş kaldı. Kısıtlama öncesinde sokaklarda araç ve [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar’da akşam saat 19.00’da başlayan kısıtlama öncesi sokaklar dolup taştı. Kısıtlama sonrasında ise sokaklar bomboş kaldı.

Türkiye genelinde uygulamaya başlanan sokağa çıkma kısıtlamasına Afyonkarahisar halkı uydu. Bankalar Caddesi, Zafer Meydanı, Basın Caddesi, Uzun Çarşı ve Ordu Bulvarı’nda kısıtlama öncesi oldukça yoğun bir trafik yaşanırken kısıtlamanın başlaması ile sokaklar bomboş kaldı. Kısıtlama öncesinde sokaklarda araç ve yaya trafiği oldukça fazla iken kısıtlamanın başladığı saat olan 19.00’dan itibaren de sokaklar neredeyse bomboş kaldı.
Afyonkarahisar’da da tüm Türkiye’de olduğu gibi kısıtlamaya uyuldu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme