Afyonkarahisar’da kar yağışı etkili oldu

Afyonkarahisar’da sabah saat 9.20’de etkisini artıran kar yağışı kenti kısa sürede beyaz örtüyle kapladı.   Afyonkarahsiar’da sabah saat 9.20’de etkisini artıran kar yağışı kısa sürede kenti beyaz örtüyle kapladı. Yaklaşık 2 saat etkili olan kar yağışı binaların çatılarında, araçların üzerinde kar birikintileri oluştu. Kentin işlek caddelerindeki karlar erirken, kentin diğer iller ile bağlantı yolları kapanmadı. [&hellip]

Haber

Afyonkarahisar’da sabah saat 9.20’de etkisini artıran kar yağışı kenti kısa sürede beyaz örtüyle kapladı.

Afyonkarahsiar’da sabah saat 9.20’de etkisini artıran kar yağışı kısa sürede kenti beyaz örtüyle kapladı. Yaklaşık 2 saat etkili olan kar yağışı binaların çatılarında, araçların üzerinde kar birikintileri oluştu. Kentin işlek caddelerindeki karlar erirken, kentin diğer iller ile bağlantı yolları kapanmadı.

80 ARAÇ 90 PERSONEL KARLA MÜCADELE EDİYOR

İlin çeşitli bölgelerinde etkili olan kar yağışı, tedbirleri de beraberinde getirdi. Afyonkarahisar Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde “Karla Mücadele Ekipleri” oluşturuldu. 80 araç ve 90 personelden oluşan ekipler çalışmalarda bulundu. Karın yoğun olarak etkisinin görüldüğü Bayat, Sinanpaşa, Şuhut ve İhsaniye ilçelerinde ve Merkez ilçeye bağlı Büyükkalecik beldesinde karla mücadele çalışmaları sürüyor.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme