• Haberler
  • Asayiş
  • Heyalanda ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi, Denizli yolu kapalı

Heyalanda ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi, Denizli yolu kapalı

AFYONKARAHİSAR’ın Dazkırı ilçesi Sarıkavak köyü mevkisinde meydana gelen heyelana 2 araç kapılırken araçlarda bulunan 4 kişiden biri hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi Sarıkavak Köyü mevkisinde saat 16.20’de meydana gelen heyelanda yol kapandı. Heyelana yakalanan 20 AV 423 plakalı ve 20 H 9427 2 araç içindeki olmak üzere 4 kişi [&hellip]

AFYONKARAHİSAR’ın Dazkırı ilçesi Sarıkavak köyü mevkisinde meydana gelen heyelana 2 araç kapılırken araçlarda bulunan 4 kişiden biri hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi Sarıkavak Köyü mevkisinde saat 16.20’de meydana gelen heyelanda yol kapandı. Heyelana yakalanan 20 AV 423 plakalı ve 20 H 9427 2 araç içindeki olmak üzere 4 kişi sıkıştı. Bölgede devriye görevinde olan jandarma ekipleri ilk olarak 20 AV 423 plakalı araçtan A.B. (63) ve M.A.S.’ı (52) çıkarttı. Heyelanda kalan diğer aracın tespiti sonrasında ise aracın içinden iki kişinin çıkarılması için çalışmalar başladı. Çalışmalar kapsamında Dazkırı Belediyesi, jandarma ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından oldukça yoğun uğraş verildi. Çalışmalar sırasında devam eden sel sularının gelmesi için vatandaşlar suyun yolunu değiştirmek için büyük uğraşlar verdi. Ekiplerin aracın tavanını açarak içerisinden çıkarttığı sürücü N.E.’nin (64) yaşamını yitirdiği tespit edilirken, yolcu olarak bulunan Z.E. (64) ise yaralı olarak çıkarıldı.
Yaralı olan Z.E.’nin hayati tehlikesi olmazken Dinar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
YOL HALA TRAFİĞE KAPALI
Saat 16.20 ile kapanan yolda ilk olarak heyelandaki vatandaşların kurtarılması için çalışma yapılırken yol trafiğe kapatıldı.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme