• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar’da Erbakan Vakfı kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da Erbakan Vakfı kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Erbakan Vakfı’nın Afyonkarahisar’da da kurulma çalışmaları devam ediyor Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı kuruluş çalışmaları devam ediyor. Vakıf yönetim kurulu, ilk çalışmasını gönüllülerle Grand Çakmak Otel’de buluşarak gerçekleştirdi. Yemek organizasyonuyla biraraya gelen Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı gönüllüler toplantısına Vakfın Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu da katıldı. Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı yemeğine İl Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar'da Erbakan Vakfı kuruluyor

Erbakan Vakfı’nın Afyonkarahisar’da da kurulma çalışmaları devam ediyor

Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı kuruluş çalışmaları devam ediyor. Vakıf yönetim kurulu, ilk çalışmasını gönüllülerle Grand Çakmak Otel’de buluşarak gerçekleştirdi. Yemek organizasyonuyla biraraya gelen Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı gönüllüler toplantısına Vakfın Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu da katıldı.
Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı yemeğine İl Başkanı Cemal Karkı, Yusuf Demir, Ercan Başaran, Hasan Balyalı, Mustafa Kerim Suna, Halil Yavuz, Muammer Gökmen, Ahmet Yaşar, Nedim Şen, Zeki Gören, Nurettin Akkaya, Talha Hasırcıoğlu, Bekir Sıtkı Koç, Halil Yavuz, Gufran Çetinel, Derviş Suna, Ali Türkaslan ve Hidayet Aytay katıldılar.
EY SİYONİSTLER, KORKUN
Önümüzdeki günlerde vakıf yönetim kurulunda sürpriz ve flaş isimlerin görev alacağı öğrenildi.
Yemekte bir konuşma yapan Erbakan Vakfı İl Başkanı Cemal Karkı şunları söyledi:
“Erbakan Vakfımız geçtiğimiz yıl, Ankara Balgat merkezli olmak üzere milletimizin, İslâm aleminin ve tüm insanlığın kurtuluşu için, çalışmalar yapmak üzere, ilmi çalışma ve tebliğ vakfi olarak kurulmuştur. Erbakan Vakfı adından da anlaşılacağı üzere, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın hayatı boyunca ne yapmışsa insanlık alemine nasıl faydalı olmuşsa aynı şekilde faydalı olacaktır ve fayda sağlayacaktır inşaallah. Yine insanlık alemine Siyonizmin vahşi yüzünü nasıl göstermiş ve Siyonizmi nasıl deşifre etmişse Erbakan Vakfımız da Siyonizmin karşısında bir kale bir set olacaktır inşaallah. Ve burdan dünyaya haykırıyoruz onlar bizi buradan dinliyor. Ey siyonizm korkun bizden, sizin 300’ler meclisiniz varsa, bizim de Erbakan Vakfımız var.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme