• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar'da bugün hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak

Afyonkarahisar'da bugün hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak

Afyonkarahisar'da 2 Aralık Cumartesi günü (bugün) 3 ilçede farklı mahallelerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapılacak.

Kesintinin yapılacağı noktalar şu şekilde:

>>>BOLVADİN<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle02.12.2023-08:30 -02.12.2023-15:30tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. BÜYÜKKARABAĞ – ATATÜRK : 100.YIL SOKAK , ATATÜRK KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, Bolvadin İlçesine bağlı; Büyükkarabağ, Derekarabağ ve Oratakarabağ Köyleri ile Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Sultandağı İlçesine bağlı; Yenikarabağ Köyü, Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>>EMİRDAĞ<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle02.12.2023-11:00 -02.12.2023-17:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. GÖMÜ – TOKİ : , ŞAFAK SOKAK BAŞKONAK – HACI HÜSEYİNLİ : , HACI HÜSEYİNLİ KÜME EVLER TABAKLAR – KÖYÜN KENDİSİ : , TABAKLAR. KÜME EVLER YÜREĞİL – KÖYÜN KENDİSİ : , YÜREĞİL KÜME EVLER GÖMÜ – BAĞLARBAŞI : , OKUL CADDE GÖMÜ – DÖRTYOL : , İZMİR BULVAR GÖMÜ – FATİH : , ATATÜRK SOKAK Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesine Bağlı; Gömü Kasabası, Başkonak Köyü ve Mahalleleri, Alibeyce Köyü Yozgatlı Mahallesi, Yüreğil Köyü ve Mahalleleri, Yukarıkurudere ve Mahalleleri, Aşağıkurudere ve Mahalleleri, Güneysaray, Tabaklar, Emirin, Çatallı Köyü Süleymanlı Mahallesi, Sığracık Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine Bağlı; Derbet Köyü ile ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>><<< 

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle02.12.2023-11:00 -02.12.2023-17:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ – MENDERES : , EMİRAFŞİN BULVAR Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine Bağlı; Bayat İlçe Merkezi ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler, Emirdağ İlçesi Menderes Mahallesi Emir Afşin Bulvarı Adaçal Endüstriyel Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir

>>>BAYAT<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle02.12.2023-11:00 -02.12.2023-17:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ – BÜYÜK : ATATÜRK CADDE , HAN CADDE MERKEZ – HÜRRİYET : , AFYONKARAHİSAR CADDE MERKEZ – YENİ : , ATATÜRK CADDE , AFYONKARAHİSAR CADDE Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine Bağlı; Bayat İlçe Merkezi ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler, Emirdağ İlçesi Menderes Mahallesi Emir Afşin Bulvarı Adaçal Endüstriyel Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

Bakmadan Geçme