• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar'da bugün hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak

Afyonkarahisar'da bugün hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak

Afyonkarahisar'da 02 Eylül 2023 Cumartesi günü (bugün) 4 ilçede farklı mahallelerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapılacak.

Kesintinin yapılacağı noktalar şu şekilde:

>>>DİNAR<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 02.09.2023-10:00 -02.09.2023-13:00 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. KADILAR – CUMHURİYET : 1.YAYLA SOKAK Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesine bağlı; Kadılar Köyü Top-Su ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>>BAYAT<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 02.09.2023-08:30 -02.09.2023-16:30 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. AŞAĞIÇAYBELEN – KÖYÜN KENDİSİ : , AŞAĞIÇAYBELEN KÜME EVLER YUKARIÇAYBELEN – KÖYÜN KENDİSİ : , YUKARIÇAYBELEN KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, İscehisar İlçesine bağlı; Konarı, Bahçecik ve Cevizli Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine bağlı; Yukarısağırlı, Aşağısağırlı, Akpınar, Yukarıçaybelen, Aşağıçaybelen, İmrallı, İnpınar Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Çobanlar İlçesine bağlı; Akkoyunlu, Kale, Göynük Köyleri ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>>İSCEHİSAR<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 02.09.2023-08:30 -02.09.2023-16:30 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. SEYDİLER – CUMHURİYET : AFYON CADDE Afyonkarahisar İli, İscehisar İlçesine bağlı; Konarı, Bahçecik ve Cevizli Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine bağlı; Yukarısağırlı, Aşağısağırlı, Akpınar, Yukarıçaybelen, Aşağıçaybelen, İmrallı, İnpınar Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Çobanlar İlçesine bağlı; Akkoyunlu, Kale, Göynük Köyleri ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>>>ÇOBANLAR<<<

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle 02.09.2023-08:30 -02.09.2023-16:30 tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. GÖYNÜK – KÖYÜN KENDİSİ : , GÖYNÜK KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, İscehisar İlçesine bağlı; Konarı, Bahçecik ve Cevizli Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine bağlı; Yukarısağırlı, Aşağısağırlı, Akpınar, Yukarıçaybelen, Aşağıçaybelen, İmrallı, İnpınar Köyleri ile Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Çobanlar İlçesine bağlı; Akkoyunlu, Kale, Göynük Köyleri ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme