Pencereden aşağı düşen yaşlı kadın öldü

  Cumhuriyet Mahallesi'nde kızı, yatalak damadı ve torunu ile birlikte yaşayan yaşlı kadın, dükkan üstündeki dairesinden beton zemine düştü. Yaklaşık 6 metre yükseklikten yere düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Afyonkarahisar Merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde Tuana Apartmanında kızı, yatalak damadı ve torunu ile birlikte kalan 79 yaşındaki yaşlı kadın, birinci kattan aşağı düştü. Beton zemine düşen kadın [&hellip]

Cumhuriyet Mahallesi’nde kızı, yatalak damadı ve torunu ile birlikte yaşayan yaşlı kadın, dükkan üstündeki dairesinden beton zemine düştü. Yaklaşık 6 metre yükseklikten yere düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar Merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde Tuana Apartmanında kızı, yatalak damadı ve torunu ile birlikte kalan 79 yaşındaki yaşlı kadın, birinci kattan aşağı düştü. Beton zemine düşen kadın kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde Tuana Apartmanının birinci katında oturan Güler Teke, (79) henüz belirlenemeyen bir nedenle pencereden beton zemine düşerek yaralandı. Evdekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla, Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan Teke, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yaşlı kadının cenazesi, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.

Polis ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘BÜYÜK İHTİMALLE DÜŞMÜŞ’

Olay yerine polis ekipleri ile birlikte gelen ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yaşlı Kadının oğlu İbrahim Teke, “Ben de bilmiyorum anlattıklarına göre camdan düştü mü artık ne oldu ben bilmiyorum. Yani büyük ihtimalle düşmüş yani. Ya da oradan atmış kendini.” dedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme