• Haberler
  • Spor
  • Afyonkarahisar'da bir ilk daha – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da bir ilk daha – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda 2 gün süren olan yarışmaların açılış seremonisine Vali Mustafa Tutulmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Şube Müdürleri Faruk Bayram, İsmail Kılınç, İsmail Barın ile 19 antrenör, 15 idareci ve seyirciler katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış programında konuşan Vali Tutulmaz, yarışmalarda sporculara başarılar [&hellip]

Afyonkarahisar Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda 2 gün süren olan yarışmaların açılış seremonisine Vali Mustafa Tutulmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Şube Müdürleri Faruk Bayram, İsmail Kılınç, İsmail Barın ile 19 antrenör, 15 idareci ve seyirciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış programında konuşan Vali Tutulmaz, yarışmalarda sporculara başarılar diledi. Afyonkarahisar’ın spor anlamında çok önemli başarılara imza atmasının yanında birçok spor dalındaki müsabakalara ev sahipliği yaptığını belirten Vali Tutulmaz, bundan da çok mutlu olduklarını belirtti.
Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ise Vali Mustafa Tutulmaz tarafından ödülleri verildi.

Bakmadan Geçme