• Haberler
  • Eğitim
  • Afyonkarahisar’da başladı, Bulgaristan’da devam edecek

Afyonkarahisar’da başladı, Bulgaristan’da devam edecek

Spor Lisesi’nin Avrupa Birliği projesi 'Dijital Yeterlilik'in Afyonkarahisar’daki kısmı sona erdi proje Bulgaristan’daki buluşma ile devam edecek   AB Erasmus +Dijital Yeterlilik projeleri kapanış ve belge töreni Blue Garden Salonunda yapıldı. Toplantıya Okul yöneticileri, Okul Aile Birliği yönetimi, öğretmenler ve proje katılımcıları katıldı. ÇALIŞMALAR ARALIKTA BULGARİSTAN'DA SÜRDÜRÜLECEK AB Erasmus +Dijital Yeterlilik projesi Türkiye, Portekiz, Yunanistan, [&hellip]

Spor Lisesi’nin Avrupa Birliği projesi “Dijital Yeterlilik”in Afyonkarahisar’daki kısmı sona erdi; proje Bulgaristan’daki buluşma ile devam edecek

AB Erasmus +Dijital Yeterlilik projeleri kapanış ve belge töreni Blue Garden Salonunda yapıldı. Toplantıya; Okul yöneticileri, Okul Aile Birliği yönetimi, öğretmenler ve proje katılımcıları katıldı.
ÇALIŞMALAR ARALIKTA BULGARİSTAN’DA SÜRDÜRÜLECEK
AB Erasmus +Dijital Yeterlilik projesi Türkiye, Portekiz, Yunanistan, Bulgaristan ve İtalya’nın ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Projeden eğitim yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte 40 katılımcı yararlanıyor.
“Dijital Yeterlilik” adlı proje hakkında genel sunum Ahmet Durmuş tarafından yapıldı. Durmuş, “Bir sonraki ülke Bulgaristan ve Aralık ayında bu ülkede çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Okul Müdürü Nihat Selek projenin 5 gün boyunca katılımcı ülkeler ile birlikte samimi ve yapıcı bir ortamda geçtiğini, çalışmaların verimli olduğunu ifade etti.
“PROJE ÖNEMLİ
KATKILAR SAĞLADI”
Selek şunları kaydetti: “İnanıyorum ki, eğitim bazında bu projemiz, projeler kenti haline gelen Afyonkarahisar’ımıza ve okulumuza önemli katkılar sağlamıştır. Bilindiği gibi dijital yeterlilik eğitimde ülkemizin okullarındaki akıllı tahtalarla eğitim yapma noktasındaki önemi yadsınamaz. Bu bakımdan projemiz daha da anlamlı hale gelmiştir. Bunlarla beraber katılımcılarımız çalışmaları yanında farklı kültür, sosyal yapı ve farklı tarihleri tanıma fırsatı buldu. Millet olarak çok geniş ve derin milli, manevi, dini bir geçmişe sahibiz. Değerlerimizin Avrupa topluluklarına iyi anlatılmasında projeler önemlidir. Umarım katılımcıları beş günlük çalışmalar sırasında Afyonkarahisar’ımızı tanıtma fırsatı bulurken güzel anılarla ile ülkelerine gönderiyoruzdur. Bu arada böyle bir fırsatı tanıyan Türkiye Ulusal Ajansına ve proje uzmanlarına teşekkür ederim.”
Kapanış programı proje katılımcılarına katılım belgesi verilmesi ve iş insanı İbrahim Alimoğlu tarafından yaptırılan beyaz mermer üzerine Afyonkarahisar Kalesi heykeli hediye edilmesi ile sona erdi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme