'Afyonkarahisar'a Zeybek gerekir' – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehre her gelişinde büyük yatırımlarla geldiğini söyledi.'EN ÇOK YATIRIMI AFYON ALDI'AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, 15 Mart 2017 tarihinde ki mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 milyar 28 milyon TL'lik yatırımı yine [&hellip]

Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehre her gelişinde büyük yatırımlarla geldiğini söyledi.
“EN ÇOK YATIRIMI AFYON ALDI”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, 15 Mart 2017 tarihinde ki mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 milyar 28 milyon TL’lik yatırımı yine Cumhuriyet Meydanı’nda Afyonkarahisar’ın hizmetine sunduğunu hatırlattı. Erdoğan’a şükranlarını arz eden Eroğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız 1 milyar 173 milyon TL’lik 118 dev tesisin Afyonkarahisar’a kazandırılmasını sağladı. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın, İl Özel İdaresinin ve DSİ’nin yatırımlarına, OGM’nin, Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü’nün, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün, diğer bakanlıkların, TOKİ’nin, Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere aşağı yukarı tüm bakanlıkların yatırımları var. Bunları tek tek saymayacağım. Türkiye de en çok hükümetten yatırım alan il Afyonkarahisar’dır.” dedi.
“AFYON AK PARTİ ÖNCESİ KÖY GİBİYDİ”
Kahramanlar ve şehitler diyarı Afyonkarahisar’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu vurgulayan Eroğlu, “İnşallah bizde hep birlikte size hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü Afyonkarahisar’a hizmet etmek ibadettir Allah’ın izniyle. Özellikle şunu ifade ediyorum Afyonkarahisar şahlandı. Daha önce ki seçimler ‘Afyonkarahisar’ı Ege’nin yıldızı yapacağız’ diyorduk. Allah’a şükür şimdi hedef Türkiye’nin yıldızı marka şehir Afyonkarahisar. Allah’ın izniyle hep birlikte hazırız. Nereden nereye geldik. Afyonkarahisar AK Parti’den önce adeta bir köy gibiydi. Ama şu anda kişi başına en çok yatırım alan bir vilayet konumundadır. Gerçekten muhteşem yatırımlara sahip olduk.” diye konuştu.
“BÜTÜN YOLAR KAYMAK GİBİ”
“Afyon seninle gurur duyuyor” sloganıyla sıkça sözü kesilen Eroğlu, “Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Daha önce Afyon’da çevre yolu yoktu. Ama artık 551 kilometre bölünmüş yol var. Türkiye de en fazla bölünmüş yol yapılan yer Afyonkarahisar’dır. Diyoruz ki bütün yollar kaymak gibi. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla hızlı trende Allah’ın izniyle geliyor. Yüzde 70’i bitti. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’ı Ankara’ya, İzmir’e bağlayacağız. Nasıl ki Afyon tüm yolların kavşak noktası ise hızlı trenin de kavşak noktası olacak. Bunun sözünü veriyoruz. Sağ olsun Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban kardeşim 10 yılda büyük hizmetler yaptı. Afyonkarahisar’da destan yazdı. Şimdi tabi bayrağı Mehmet Zeybek kardeşimize devir edecek. Afyonkarahisar’a diyoruz ki Zeybek gerekir.” şeklinde konuştu.
“AFYON’A YÜZ YILLIK HİZMET YAPTIK”
AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek’le bir haftadır projeler üzerinde yoğun çalıştıklarını bu anlamda muhteşem projeler üretildiğini açıklayan Eroğlu şöyle konuştu: “Bizim Karahisar Kalemiz var. Buradan teleferik yapıyoruz. Hıdırlık’a teleferik yapıyoruz. Millet Bahçeleri yapıyoruz ve ilk defa Afyonkarahisar’a dört kademede metro, raylı ulaşım, hafif raylı sistem getirmek için kolları sıvadık. Çizmeleri giydik. Onlar konuşur AK Parti yapar. Koğuş sisteminden modern ve kullanışlı bir hastane açtık. Türkiye’nin en muhteşem Onkoloji ve Hematoloji Hastanesini de açtık. Afyonkarahisar’ı termalde Türkiye’nin başkenti yaptık. Türkiye de en çok beş yıldızlı termal otel Afyonkarahisar’dadır. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çok muhteşem bir proje geliyor. Muazzam bir istihdam sağlayacak. Muhteşem Termal Şehir Projesidir. İnşallah Cumhurbaşkanımız müjdesini verecek. Afyonkarahisar sadece Türkiye de değil dünya da termal turizmde gerçekten tanınmış dünya lideri bir şehir olacak. Spor, kongre turizminde Afyon’u şaha kaldırdık. Türkiye de en çok baraj ve göletin yapıldığı iliz. En çok sulama yapılan yer Afyonkarahisar. En çok köprü yapılan yer. Afyon Afyon olalı böyle hizmet görmedi. Samimi söylüyorum Afyon’a en az 100 yıllık hizmet yaptık.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme