• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyonkarahisar'a Yatırımlar Kazandırmaya Devam Ediyoruz'

'Afyonkarahisar'a Yatırımlar Kazandırmaya Devam Ediyoruz'

Ataköy Mahallesini ziyaret eden Mehmet Zeybek, talepleri yerine getirerek mahalle mahalle Afyonkarahisar'a yatırımlar kazandırmaya devam ettiklerini ifade ederek, 'Ataköy mahalle sakinlerinin taleplerini her zaman için karşılamaya hazırız.' dedi.

Mahalle ziyaretlerine devam eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesini Muhtar Muharrem Özdemir ve vatandaşlar ile buluştu. Zeybek’e Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş eşlik etti. Afyonkarahisar Belediyesince  mahalleye kazandırılan Ataköy Kadın Kültür Evi ve Çok Amaçlı Salon yatırımlarını inceleyen Zeybek Başkan, mahallede yapılacak çalışmalar için de görüş alışverişinde bulunarak, vatandaşların ve Muhtarın taleplerini dinledi. Gereken ne var ise yapılacağını ifade eden Zeybek Başkan, buluşmanın ardından mahalle esnafını iş yerlerinde ziyaret etti.

Haber

“BAŞKANIM BİZİM İSTEDİĞİMİZDEN DAHA FAZLA HİZMET VERDİ”

Ataköy Mahallesi Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir, ziyaret dolayısıyla Zeybek’e teşekkür ederek, “Başkanım bizim istediğimizden daha fazla hizmet verdi.  Hizmet yapmaya da devam ediyor. Ataköy halkı olarak Başkanımıza sonsuz desteğimiz var. Başkanımızı çok seviyoruz. Sayın Başkanımızdan biz memnunuz. ‘Alo Başkanım şu lazım’ deyince yerinde incelettiriyor, hemen hizmet yerine geliyor. Verdiği hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haber

“TALEPLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Talepleri yerine getirerek mahalle mahalle Afyonkarahisar’a yatırımlar kazandırmaya devam ettiklerini açıklayan Mehmet Zeybek ise, “Ataköy Mahallemizdeki çok amaçlı salon inşaatı bitme aşamasında. Bu çalışmaları yerince inlemeye geldik. Çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra yatırımı en kısa sürede tamamlayarak hizmete alacağız. Ataköy’ümüze hayırlı olsun. 52 bin metre kare yeşil alan çalışması yaptık, Şehitler Parkımızı kazandırdık. Atıl vaziyette olan ilkokul binasını Kadın Kültür Evi haline getirdik. Yol, kaldırım, parke ve doğalgaz çalışmalarımızı da tamamladık. Muhtarımızın ve mahalle sakinlerinin taleplerini her zaman için karşılamaya hazırız. Talepleri yerine getiriyoruz. Muhtarıma ve mahalle halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme