• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar’a Spor Bakanlığı'ndan 18 milyon TL

Afyonkarahisar’a Spor Bakanlığı'ndan 18 milyon TL

Gençlik ve Spor Bakanlığının, 2011 yılında Afyonkarahisar’daki projelere 18 milyon TL tutarında harcama yaptığı bildirildi Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklama da, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sait Açba ve Halil Ürün’ün istekleri ve takipleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı Afyonkarahisar’daki yatırımlarına hız verdi. Afyonkarahisar [&hellip]

Afyonkarahisar'a Spor Bakanlığı’ndan 18 milyon TL

Gençlik ve Spor Bakanlığının, 2011 yılında Afyonkarahisar’daki projelere 18 milyon TL tutarında harcama yaptığı bildirildi

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklama da, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sait Açba ve Halil Ürün’ün istekleri ve takipleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı Afyonkarahisar’daki yatırımlarına hız verdi.
Afyonkarahisar merkezde 750 yatak kapasiteli ve Dinar ilçesinde 300 yatak kapasiteli olmak üzere 2 yüksek öğrenim öğrenci yurdunu inşa eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu iki yatırım için 2011 yılında yaklaşık 17 milyon TL harcama yaptı.
İl Emniyet Müdürlüğü Spor Merkezi yapımı başta olmak üzere Sinanpaşa sentetik çim yüzeyli futbol sahası, İhsaniye spor salonu bakım ve onarımı, İhsaniye futbol sahası, Emirdağ tribün üstü kapatılması ve Bayat sentetik çim yüzeyli futbol sahası işleri için de 1 milyon TL’den fazla ödenek gönderildiği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme