• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar’a olan ilgimiz sürecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’a olan ilgimiz sürecek – Kocatepe Gazetesi

ABD Bağımsızlık Günü resepsiyonunda TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer’le görüşen ABD Büyükelçisi Ricciardone, Afyonkarahisar’la olan temaslarının süreceğini bildirdi. Beşer Eylül ayında ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı'nın Afyon’a geleceğini söyledi TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nde düzenlenen Bağımsızlık Günü resepsiyonuna katıldı.ABD Ankara Büyükelçisi Francis J. Ricciardone ile eşinin ev sahipliğinde yapılan Bağımsızlık Günü [&hellip]

Afyonkarahisar'a olan ilgimiz sürecek

ABD Bağımsızlık Günü resepsiyonunda TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer’le görüşen ABD Büyükelçisi Ricciardone, Afyonkarahisar’la olan temaslarının süreceğini bildirdi. Beşer Eylül ayında ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı’nın Afyon’a geleceğini söyledi

TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nde düzenlenen Bağımsızlık Günü resepsiyonuna katıldı.
ABD Ankara Büyükelçisi Francis J. Ricciardone ile eşinin ev sahipliğinde yapılan Bağımsızlık Günü kutlamasında Türkiye’nin önde gelen simaları yer aldı. Recepsiyonda Türkiye Cumhuriyeti adına bir konuşma yapan AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kısa süre sonra emekliliği nedeniyle görev süresi sona erecek olan Büyükelçi Ricciardone’nin Türk ve Amerikan dostluğuna önemli katkılar sağladığına dikkat çekti. Büyükelçi Ricciardone de Türkiye’de görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, Türk-ABD dostluğu adına yaptıkları çalışmaların sürmesi dileğinde bulundu.
Törene Afyonkarahisar’dan tek katılımcı olan TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer Büyükelçi Ricciardone ve eşinden son derece yakın ilgi gördü. Büyükelçi Ricciardone’nin kendisine, “Görev süremiz içerisinde sizinle yakın temasımız ve önemli çalışmalarımız oldu. Ben ve ekibimin Afyonkarahisar’la ilgili farkındalığımızın oluşmasında sizin önemli katkılarınız oldu. İlgimizi Afyonkarahisar’a yöneltmemizi sağladınız. aramızda iyi bir dostluk geliştirdik. Afyonkarahisar’la ilgili özellikle mermer varlığı üzerine önemli çalışmalarda bulunduk” dedi. Kendisinin görev süresinin sona ermesinin ardından Büyükelçilik yetkililerinin Afyonkarahisar’la temaslarının süreceğini belirten Büyükelçi Ricciardone, “Sizinle ve Afyonkarahisar’la görev süremiz sonrasında da görüşmelerimizi sürdüreceğiz” dedi.
TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Büyükelçi Ricciardone’nin talimatları ile göreve yeni gelen ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Tim Turner için bir Afyonkarahisar programı hazırladıklarını, bu programın Eylül ayı içerisinde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme