Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’a NE YAPILSA AZDIR

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yaklaşan Zafer Haftası’nı şimdiden
kutlayarak, “Şimdiden Zafer Haftası’nı kutluyorum. Bu topraklar Cumhuriyetin kurulup Büyük Taarruzun başladığı, istiklalin kazanıldığı topraklardır. Dolayısıyla Afyon’a ne yapılsa azdır” dedi

 

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi, eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu dün bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi. Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ziyaretinde gündemi yorumladı.
“YAPTI DEDİKLERİ SOLUNUM CİHAZI,
SAHRA HASTANESİ NE ALEMDE”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen burada yaptığı konuşmada, “Şehrimizin geleceği ile ilgili doğru işler yapmak adına disiplinden ve vatandaşlarımızın taleplerinin gerçekleşmesi konusunda asla taviz vermedik. Vatandaşlarımız bize kamu yararına yapılabilecek ne talep ettiyse mutlaka yerine gelmiştir. 19 yıldır verdiğimiz hizmetlerimiz ile bizleri her seçimde takdir ediyor. Bugün ilimizdeki şovmenlerin İstanbul’daki belediye başkanları milyonlar verip ne olduğu belli olmayan tablo alıyor. Yine o şovmenlerin Adana’daki belediye başkanlarının milyonlar harcayıp yaptığı sözde sahra hastanesi bu güne kadar kaç hastaya bakmış? Bu şovmenlerin genel müdürünün tanıttığı yerli solunum cihazı ne durumda? Cevabı olan varsa çıkıp versin!” dedi.
“HEYKEL YAPMA DIŞINDA İCRAATLARI YOK”
“Bu zihniyetin heykel yapma dışında başka bir derdi yoktur.” diyen Sezen, neden yol ve köprü gibi kamu yararına yatırım yapmadıklarını şu sözlerle açıkladı: “Kıymetli kardeşlerim bunların yaptığı heykellerin belli bir maliyeti yok. 50 bin lira da olur, 10 milyon lira da. Bu iş tamamen heykeli yapanın inisiyatifindedir. Kimse bunları sorgulayamaz. Eğer sorgularsa hemen sanat düşmanı ilan edilir ve linç başlar. İşte bunlar bu yüzden vatandaş yararına bir şey yapmazlar. Yaptık dedikleri solunum cihazlarını, sahra hastanesinin kaç hasta baktığını açıklasınlar görelim.”
“BAKANLIKLARDAN
TALEPLERDEN FAZLASI ALINDI”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ziyaretinde konuşan Milletvekili Veysel Eroğlu, her Afyonkarahisar’a geldiğinde mutlaka AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettiğini söyledi. AK Parti İl Teşkilatının her dönemde Afyonkarahisar’ın yüzünü ak ettiğini söyleyen Eroğlu, “Bilhassa son seçimlerde Belediyelerin büyük kısmını aldık. Bilindiği üzere Cumhur İttifakı olarak 59 Belediye’nin 53’nü alarak büyük bir rekora imza attık. Gerçekten hükümetimiz şu anda Afyonkarahisar’a çok büyük destek veriyor. Hatta geçenlerde gerek İl Başkanımız Hüseyin Sezen, gerek Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Milletvekillerimizle birlikte bakanlıkları teker teker dolaştık. Ne talep ettiysek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan da tüm taleplerimizi aldık. Bunların detayına girmeyeceğim. Ama heybe dolu geldik. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan da taleplerimiz vardı. Hatta taleplerimizden daha fazlasını aldık. Önceki gün Sayın Bakanı da gördüm. Kendisini Afyonkarahisar’a davet ettik. İnşallah misafir edeceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığını ilimizde çok büyük hamle yapıyor. Aynı zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da gerek İmaret Camii civarında gerekse Mısri Camii çevresinde ki kentsel dönüşüm çalışması için seferber oldu.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR DAHA FAZLA GELİŞECEK”
Gerçek anlamda Millet Bahçeleri çalışması için Afyonkarahisar ve ilçelerde büyük bir seferberlik başlatıldığını belirten Eroğlu, “Afyonkarahisar gerçekten çok daha güzelleşiyor. İnşallah yeni projelerimiz var. O projelerle beraber Afyonkarahisarımız çok daha gelişecek. Ben buna yürekten inanıyorum. Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın da işaret ettiği üzere koronavirüs salgınında mücadele de dünyada en iyi ülkeler arasında Türkiye yer almaktadır. İnşallah devlet millet işbirliğiyle bu salgını hep birlikte yenmemiz lazımdır. Maske, sosyal mesafe ve temizlik son derece önem taşımaktadır. Bilhassa ellerin en az 20 saniye boyunca yeterli sabunlanıp durulanması gerekmektedir. Atalarımızın bize öğrettiği şekilde hijyen kurallarına dikkat edeceğiz. Bu işin şakası yok. Toplamı bir gram etmeyen bir mikrop bir virüs tüm dünyayı hizaya getirdi. ABD, İtalya, İspanya tamamen tuş olmuş vaziyetteler. Virüsle mücadele de üç temel prensip var; Maske, sosyal mesafe ve temizlik.” diye konuştu.
“AFYONKARAHİSAR’DA OTELLERDE ALINAN SAĞLIK TEDBİRLERİ YÜZDE YÜZDÜR”
Ziyaretleri kapsamında Gazi Endüstri Meslek Lisesi’nin de içerisinde bulunduğunu Milli Eğitim Bakanlığı’nın çalışmalarını yerinde inceleyeceklerini aktaran Eroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Temaslarımız kapsamında turizmi daha fazla geliştirmek istiyoruz. Bu nedenle turizmcilerle de bir toplantı yapacağız. Bilindiği üzere salgın sürecinde bazı oteller açıldı. Bazıları da açılma hazırlığı yapıyor. Ben Türkiye’ye şunu duyurmak istiyorum; Afyonkarahisar’da otellerde alınan sağlık tedbirleri yüzde yüzdür. Mesela ben haftaya Zafer Haftası programı için geldiğimde bir otelde kalacağım. Gayet emniyetli ve sağlık açısından emniyetli bir otelde konaklayacağım bu bakımdan vatandaşlarımızı Afyonkarahisar’a gönül rahatlığıyla davet ediyorum. Termal tesislerimizde herhangi bir problem yoktur. Zafer Haftası nedeniyle 10 yıldır süre gelen bir Zafer Yürüyüşümüz oluyor. 25 Ağustos’u 26 Ağustos’a bağlayan gece bu yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Salgın nedeniyle bu yürüyüş sınırlı tutulacak. Şimdiden Zafer Haftası’nı kutluyorum. Bu topraklar Cumhuriyetin kurulup Büyük Taarruzun başladığı, istiklalin kazanıldığı topraklardır. Dolayısıyla Afyon’a ne yapılırsa azdır.”
GÜMÜŞHAN VE SOLAK’I ZİYARET ETTİLER
Afyonkarahisar Zafer Turistik Otelciler Derneği Başkanı Ali Gümüşhan’ı da ziyaret eden Eroğlu, Sezen ve Karadeniz dernek başkanı Gümüşhan’la turizm sektörü ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Heyetin son ziyaret durağı ise geçtiğimiz günlerde eşini kaybeden Afyon Kocatepe Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak oldu. Solak’a başsağlığı dileyen heyet çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Eroğlu daha sonra Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesi’ne yeni atanan Kaymakam Erkan Kaçmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi