• Haberler
  • Genel
  • 'Afyonkarahisar ve Türkiye için var gücümüzle çalışacağız'

'Afyonkarahisar ve Türkiye için var gücümüzle çalışacağız'

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, üretim başta olmak üzere Afyonkarahisar'ın Türkiye genelinde her alanda ilk sıraya oturması için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, bir dizi ziyarette bulundular. İLK ZİYARET BAŞSAVCI KARABACAK'A AK Parti İl [&hellip]

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, üretim başta olmak üzere Afyonkarahisar’ın Türkiye genelinde her alanda ilk sıraya oturması için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi

Haber

Haber

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, bir dizi ziyarette bulundular.
İLK ZİYARET BAŞSAVCI KARABACAK’A
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekili Veysel Eroğlu, ilk ziyaretlerini Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak oldu. Ziyarette kentte yapılan çalışmalara yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karacak, Eroğlu ve Uluçay’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
İKİNCİ ZİYARET BARO BAŞKANI ŞAHİN’E
Hüseyin Ceylan Uluçay ve Veysel Eroğlu, ikinci ziyaretlerini geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli genel kurul toplantısı sonucu güven tazeleyen Baro Başkanı Av. Tugay Şahin’e oldu. Ziyarette AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundular.
ÜÇÜNCÜ ZİYARET EĞİTİM BİR-SEN’E YAPILDI
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Veysel Eroğlu, son ziyaretlerini geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçim sonucu göreve seçilerek güven tazeleyen Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan’a yaptılar. Ziyaret sırasında Arslan, Afyonkarahisar’ın eğitimine yönelik bilgiler verdi. Kentin eğitimiyle ilgili sorunların konuşulduğu ziyarette başarıya yönelik atılacak adımlar değerlendirildi.
“AFYON İÇİN VAR GÜÇLE ÇALIŞILACAĞIZ”
Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde arka arkaya genel kurullar oldu. Yeniden başkan seçilen Baro Başkanımız ve Eğitim Bir- Sen Başkanımıza yönelik hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik. Bunun yanında Cumhuriyet Başsavcımız Fatih Karabacak’a da nezaket ziyaretinde bulunduk. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak, kentin gelişmesine yönelik yapılan çalışmalara her zaman elimizden gelen desteği verdik, bundan sonrada vereceğiz. Eğitimden, sağlığa, teknolojiden, yeşil alana, yol çalışmalarından, demiryoluna kadar her alanda yatırımlarımız oldu. Üretim başta olmak üzere Afyonkarahisar’ın Türkiye genelinde her alanda ilk sıraya oturması için var gücümüzle çalışacağız.”
“KALBİMİZ BU MİLLET İÇİN ÇARPIYOR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu da, bakanlık döneminde Afyonkarahisar’a yönelik yaptığı yatırımları değerlendirerek şunları kaydetti: “Bizler AK Parti çatısı altında Türkiye için Afyonkarahisar için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023 hedeflerine, 2071 hedeflerine başarıyla ulaşmak için çalışıyoruz. Kalbimiz bu millet için çarpıyor, bundan sonrada öyle olacak.”>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme