• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyonkarahisar turizmini canlandıracağız' – Kocatepe Gazetesi

'Afyonkarahisar turizmini canlandıracağız' – Kocatepe Gazetesi

Vali Mustafa Tutulmaz 'Afyonkarahisar Turizminin paydaşlarını birlik ve beraberlik içerisinde görmek çok güzel. Bu birlik ve beraberlik bizlerin gücü olacaktır. İnanıyorum ki bu güç Afyonkarahisar turizmini canlandıracaktır' dedi. Spor, sağlık, doğa ve tarih turizminde günden güne ilerlediğimizi belirten Vali Tutulmaz, 'Bunların yanında ülkede en başlarda yer alan bir Müzik müzemiz var. Önümüzdeki günlerde yumurta müzesi kurulacak. [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz; “Afyonkarahisar Turizminin paydaşlarını birlik ve beraberlik içerisinde görmek çok güzel. Bu birlik ve beraberlik bizlerin gücü olacaktır. İnanıyorum ki bu güç Afyonkarahisar turizmini canlandıracaktır” dedi.
 Spor, sağlık, doğa ve tarih turizminde günden güne ilerlediğimizi belirten Vali Tutulmaz, “Bunların yanında ülkede en başlarda yer alan bir Müzik müzemiz var. Önümüzdeki günlerde yumurta müzesi kurulacak. Özellikle Frig Vadisi ilimiz için büyük bir potansiyeldir. Bunların içerisinde en öncelikli olarak Termal Turizm gelmektedir. Kalkınma planlarına göre bizim artık şu andaki Termal Turizm yatak kapasitemizin 70-75 binlere çıkması öngörülüyor. Bunu sağlıklı bir şekilde planlayarak geleceğe emin adımlarla ilerlememiz gerekmektedir. Tüm paydaşlar bir arada birlik ve beraberlik içerisinde ve ortak paydada buluşarak, en önemlisi de karşılıklı fedakârlıkla Afyonkarahisar turizmi canlandıracağız” dedi. Vali Mustafa Tutulmaz’ın konuşmasının ardından turizm sektörü temsilcileri ilimiz turizminin genel sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşlerini ifade ettiler.

Bakmadan Geçme