• Haberler
  • Spor
  • Afyonkarahisar tarihinde bir ilk – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar tarihinde bir ilk – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kalesi'ne birçok sporcu, yürüyüş grubu hatta birçok dağcı tırmanma etkinliği gerçekleştirmişti. Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği 2016 faaliyet programında yer alan Extreme Bisiklet Etkinliği olarak Afyonkarahisar bisiklet topluluğuyla ortak yapılan etkinlikle Afyonkarahisar Kalesi'ne bisikletlerle tırmandı. 226 metre yükseklikte 625 basamaklı yaklaşık 2 saat süren tırmanışta konum itibariyle oldukça dik Karahisar Kalesi'ne Afyonkarahisar tarihinde ilk [&hellip]

Afyonkarahisar Kalesi’ne birçok sporcu, yürüyüş grubu hatta birçok dağcı tırmanma etkinliği gerçekleştirmişti. Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği 2016 faaliyet programında yer alan Extreme Bisiklet Etkinliği olarak Afyonkarahisar bisiklet topluluğuyla ortak yapılan etkinlikle Afyonkarahisar Kalesi’ne bisikletlerle tırmandı. 226 metre yükseklikte 625 basamaklı yaklaşık 2 saat süren tırmanışta konum itibariyle oldukça dik Karahisar Kalesi’ne Afyonkarahisar tarihinde ilk defa bisikletle tırmanma etkinliği düzenlendi.
RAŞİTOĞLU’NDAN
 KATILIMCILARA TEŞEKKÜR
İlk defa yapılan bu etkinliği değerlendiren İl Temsilcisi Raşitoğlu, “Etkinlik boyunca adrenalin seviyesi hep zirvedeydi. Böylesi zor bir etkinliğe iştirak eden tüm maceracı ruhlu bisiklet tutkunu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu arada bisiklete olan vefamızı bu etkinlikte fazlaca sırtımızda taşıyarak gösterdik” dedi.
AKINCI’YA DA TEŞEKKÜR
Raşitoğlu, “Afyonkarahisar Kalesi zirvesinde bizi yaklaşık 3 kilometre uzaklıktan evin çatısından fotoğraf makinesiyle resimlerimizi alan karakalem reklamın sahibi Aynı zamanda grafiker usta fotoğrafçı Muhsin Akıncı kardeşimize etkinliği ölümsüzleştirdiği ve daha da anlam kattığı için teşekkür ederiz. Son olarak Afyonkarahisar Bisikletliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yağan, Güner Derican, Serdar Gündoğar, Ahmet Çeliktaş, Enes Dolu’ya çok teşekkür ederim” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme