Afyonkarahisar sporun merkezi olma yolunda ilerliyor

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde Kocatepe Spor Kompleksi içinde yer alan Sukay Park Tesisleri hem “Kablolu Wakeboart Cumhuriyet Kupası” hem de 'Su Kayağı Aday Milli Takım Gelişim Kampı' gerçekleşti

Afyonkarahisar’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan “Kablolu Wakeboart Cumhuriyet Kupası” ve “Su Kayağı Aday Milli Takım Gelişim Kampı” birlikte yapıldı. Sukay Park Tesisleri’nde 21-24 Eylül tarihler arasında Su Kayağı Aday Milli Takım Gelişim Kampı ile aynı anda Cumhuriyet Kupası düzenlendi. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Türkiye şampiyonalarında derece alan 25 kişilik sporcu ekibiyle ilk kez kamp yapan aday milli takımı için de gelişim kampı düzenlendi.

Haber

Su üzerinde kayak yapan sporcular kıyasıya mücadele ederken yarışlarda kadınlar ve erkekler kategorisinde dereceye giren sporculara düzenlenen seremonide madalyaları verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla gençlerde farkındalık oluşturmak amacılıyla Kablolu Wakeboart turnuvasının düzenlendiklerini söyledi. Turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kasapoğlu, “Afyonkarahisar’da Cumhuriyetin ilk 100. yıl kupasını Kablolu Wakeboart turnuvasıyla gerçekleştirdik. Türkiye’nin farklı illerinden yarışlara katılan sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Ödül törenine, Kasapoğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Nadir Güzbey, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen katıldı.

Aday Milli Takım kampı tamamlandı

Afyonkarahisar’da Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Su Kayağı Aday Milli Takım Gelişim Kampı” tamamlandı

Kampa katılan 25 sporcu kentte hem eğlendi, hem antrenman yaptı, hem de mutlu bir hafta sonu geçirdi. Afyonkarahisar Sukay Park tesislerinde yapılan “Kablolu Wakeboart Cumhuriyet Kupası”nda da mücadele eden sporcular takımlarındaki arkadaşları ile de rekabet etme şansı yakaladı.

Bakmadan Geçme