• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar polisi, zanlıları yakaladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar polisi, zanlıları yakaladı – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar'daki asayiş olayları hakkında bilgi verdi. Türkmenli, Başmakçı ve Şuhut ilçelerinde adam öldürme fiillerine adı karışan kişilerin yakalandığını belirtti İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar'daki asayiş olayları hakkında bilgi verdi. Türkmenli, 'İlimiz Başmakçı İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk bölgesinde 17.11.2009 günü gece saatlerinde M. Ş. isimli şahsın darp edilerek boş bir [&hellip]

Afyonkarahisar polisi, zanlıları yakaladı

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar’daki asayiş olayları hakkında bilgi verdi. Türkmenli, Başmakçı ve Şuhut ilçelerinde adam öldürme fiillerine adı karışan kişilerin yakalandığını belirtti

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar’daki asayiş olayları hakkında bilgi verdi. Türkmenli, “İlimiz Başmakçı İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk bölgesinde 17.11.2009 günü gece saatlerinde M. Ş. isimli şahsın darp edilerek boş bir yere atılması ve kaldırıldığı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavisi devam ederken, olaydan bir hafta sonra ölmesi olayı ile ilgili olarak, Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerimizin söz konusu cinayet olayının aydınlatılmasına yönelik yaptığı alan araştırması ve teknik destekli çalışmalar neticesinde; maktul M. Ş. isimli şahsın öldürülmesi olayına karıştığı tespit edilen, T S.(31), E.Ö (20), A.C (37), H.G (55) isimli şahıslar Dazkırı Sulh Ceza Mahkemesinin Kasten Adam Öldürmek suçundan verdiği yakalama emrine istinaden; T.S Konya İli Ereğli İlçesinde, E.Ö Muğla İli Fethiye İlçesinde, A. C ve H.G isimli şahıslar ise Başmakçı İlçe Merkezinde Cinayet Büro ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmışlardır.Şüpheli H.G’nin yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız 7.65 mm çapında Beretta marka tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 5 adet MKE yapımı fişek ile 6136 SKM kapsamında 1 adet çakı bıçağı bulunmuştur. H.G hakkında ayrıca 6136 SKM suçundan işlem yapılmıştır.
Gözaltına alınan şüphelilerin tamamı 29.04.2010 günü Dazkırı ilçesi Adli Mercilerine sevk edilmiştir. A.C isimli şahıs tutuklanmış, diğer 3 şüpheli ise adli kontrolle tabi tutularak, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardır” dedi.
Türkmenli, Şuhut’ta da 29 Nisan 2010’da meydana gelen adam öldürme olayıyla ilgili çalışma başlatıldığını kaydetti ve “İlimiz Şuhut İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk bölgesinde 29.04.2010 günü meydana gelen Kasten Adam Öldürme olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde; M. M. K. (16) isimli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklanmıştır. Ayrıca suçta kullanıldığı tespit edilen 1 adet bıçak da ele geçirilmiştir.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme