• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar OSB'den tanıtım atağı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar OSB'den tanıtım atağı – Kocatepe Gazetesi

Kuruluşundan bu yana ilk kez İhtisas Fuar'a katılan Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, mermer sektöründeki sanayicilerden tam not aldı Afyonkarahisarlı sanayicileri temsil etmek amacıyla katılım sağlanılan fuarda, Afyonkarahisar OSB'de başta mermer ve makine sektöründe faaliyet gösteren firmalar olmak üzere Afyonkarahisar OSB'de faaliyette bulunan firmaların iletişim bilgileri, diğer OSB'ler ile ilgili tanıtım kitabı ve Zafer [&hellip]

Afyonkarahisar OSB’den tanıtım atağı

Kuruluşundan bu yana ilk kez İhtisas Fuar’a katılan Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, mermer sektöründeki sanayicilerden tam not aldı

Afyonkarahisarlı sanayicileri temsil etmek amacıyla katılım sağlanılan fuarda, Afyonkarahisar OSB’de başta mermer ve makine sektöründe faaliyet gösteren firmalar olmak üzere Afyonkarahisar OSB’de faaliyette bulunan firmaların iletişim bilgileri, diğer OSB’ler ile ilgili tanıtım kitabı ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan TR 33 Bölgesi Organize Sanayi Bölgeleri hakkında broşürler ziyaretçiler ile paylaşıldı.
Protokol üyelerinin ziyareti esnasında OSB standı ile ilgili bir açıklama yapan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB olarak fuarda ilk defa böyle bir stant açtıklarını kaydederek, bu standın aynı zamanda OSB’de faaliyet gösteren mermer sanayicileri için de bir irtibat bürosu görevi gördüğünü kaydetti. Mermer sektörünün öncü kentlerinden birisi olan Afyonkarahisar’ın doğaltaş ürünleri tanıtımına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Yeşilay, “Fuarda boy gösteren sanayicilerimizin her türlü eksikliklerinin gide-rilmesi için fuar açıldığından bu yana onların yanındayız ve her türlü desteği kendilerine sağlıyo-ruz. Kentimiz ekonomisi ile birlikte ülke ekonomimize önemli katma değer sağlayan sektörün faaliyetlerinde OSB olarak üzerimize düşen görevleri fazlası ile yerine getirmek için buradayız. OSB yönetimi olarak sadece fuar zamanında değil yılın her günü sanayicilerimizin yanındayız.” şeklinde konuştu.
OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, OSB’de faaliyette bulunan firmalara yönelik enerji ve altyapı hizmetlerinin yanı sıra imkanlar çerçevesinde sanayicilerin pazarlama ve tanıtım çalışmalarına da destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme