Afyonkarahisar OSB'de usulsüzlük yok

OSB Parselleri Denetim Komisyonu olağan toplantısında yapılan denetim sonucu Afyonkarahisar OSB’nin yönetmelikler doğrultusunda yönetildiği, arsa tahsisleri, devirleri, ruhsatları ve arsa satış fiyatlarında herhangi bir usulsüzlük ve yasalara aykırılığa rastlanılmadığı açıklandı   Afyonkarahisar Valiliği Koordinatörlüğünde oluşturulan “OSB Parselleri Denetim Komisyonu” 2019 yılı 2. dönem sonuçlarını tespit etmek amacıyla Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) toplandı. Sanayi ve [&hellip]

OSB Parselleri Denetim Komisyonu olağan toplantısında yapılan denetim sonucu Afyonkarahisar OSB’nin yönetmelikler doğrultusunda yönetildiği, arsa tahsisleri, devirleri, ruhsatları ve arsa satış fiyatlarında herhangi bir usulsüzlük ve yasalara aykırılığa rastlanılmadığı açıklandı

Afyonkarahisar Valiliği Koordinatörlüğünde oluşturulan “OSB Parselleri Denetim Komisyonu” 2019 yılı 2. dönem sonuçlarını tespit etmek amacıyla Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) toplandı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2010/2 sayılı genelgesi doğrultusunda, iller genelinde mevcut tüm Organize Sanayi Bölgelerinin parsel tahsis, satış ve devir işlemleri ile ruhsat ve izinlerin 6 ayda bir, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na raporlanması amaçlı gerçekleştirilen toplantı Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan’ın Başkanlığında düzenlendi.
Komisyonda; İscehisar Kaymakamı Uğur Kapar, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akın Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mustafa Oruç, Milli Emlak Müdür Yardımcısı Vekili Cafer Atay, ZEKÂ İl Koordinatörü Vahit Akyol, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şükrü Köse, Afyonkarahisar OSB Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, İscehisar OSB Bölge Müdürü Muhammed Bacaksız, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü Abdurrahman Topatan yer aldı. Denetleme sonucu; Afyonkarahisar OSB’nin 4562 sayılı yasa ve ona bağlı çıkartılan yönetmelikler doğrultusunda yönetildiği, arsa tahsisleri, devirleri, ruhsatları ve arsa satış fiyatlarında herhangi bir usulsüzlük ve yasalara aykırılığa rastlanılmadığı tespit edildi. OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, toplantıda yapılan yatırımlar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bakmadan Geçme