• Haberler
  • Genel
  • “Afyonkarahisar milli görüş sesine kulak verecek”

“Afyonkarahisar milli görüş sesine kulak verecek”

SP İl Başkanlığı’nın birleştirilmiş il divanı toplantısında yerel seçimlere hazırlık noktasında yapılan değerlendirmelerde şehir halkının milli görüş sesine kulak vereceği mesajları verildi Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı’nın birleştirilmiş il divanı toplantısı ANS kampüsü yanında yer alan Halısaha konferans salonunda yapıldı. ADAYLAR TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRİLİYOR Toplantının açılış konuşmasını yapan SP İl Başkanı Adnan Şenel, partisinin yerel seçimler [&hellip]

"Afyonkarahisar milli görüş sesine kulak verecek"

SP İl Başkanlığı’nın birleştirilmiş il divanı toplantısında yerel seçimlere hazırlık noktasında yapılan değerlendirmelerde şehir halkının milli görüş sesine kulak vereceği mesajları verildi

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı’nın birleştirilmiş il divanı toplantısı ANS kampüsü yanında yer alan Halısaha konferans salonunda yapıldı.
ADAYLAR TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRİLİYOR
Toplantının açılış konuşmasını yapan SP İl Başkanı Adnan Şenel, partisinin yerel seçimler için Belediyeler konusunda kolları sıvadığını tüm ülke genelinde yoğun bir çalışma dönemine girildiğini dile getirdi. Şenel; “Görevimiz Mart 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Afyonkarahisar için hizmeti en iyi şekilde yapmak olacaktır. Başta merkez ilçe olmak üzere 18 ilçede ve beldelerinde Belediye Başkan adaylarımızı titizlilikle değerlendiriyoruz. Toplantıya katılan Belediye Başkan adaylarına ve bütün katılımcılara şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
REÇETE MİLLİ GÖRÜŞ
SP GİK üyesi Yakup Budak yaptığı konuşamada, Türkiye’deki sorunların milli görüş iktidarı ve belediyeciliği sayesinde çözüleceğini söyledi. Budak, uygulanan iç ve dış politikaları eleştirdi ve ülke gündemindeki gelişmelere değindi. Ülke insanının maddi ve manevi refahını hedefledikleri yeni dönemde refah belediyeciliğine geçiş yapacaklarını belirten Budak; “Reçete, milli görüştür. Avrupa ciddi ekonomik bunalım içerisindedir. Ekonomik kriz Avrupa’yı saldırgan hale getirmiştir. Özellikle yeraltı ve yer üstü kaynakları bulunan İslam ülkelerine saldırılar gerçekleştirilmektedir. 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yerel yönetimlerde efsane hizmetleriyle marka olmuş olan Milli Görüş Belediyeciliğinin bugün geçmişten çok daha büyük bir ihtiyaç olarak ortaya çıktığı ortadadır. 2004 yılında dikensiz gül bahçesi olarak teslim ettiğimiz belediyeler bugün ısırgan otundan geçilmemekte. Milli Görüş bir reçetedir. Bu reçete uygulanmadan Türkiye’de refahın sağlanması mümkün değildir. Yeni dönemde insanımızın madden ve manen refahını hedeflediğimiz yeni dönemde refah belediyeciliğine geçiş yapacağız.” diye konuştu.
HİZMET KERVANI BAŞLATILACAK
SP İl Mahalli İdareler Başkanı Musa Demirel toplantıda son konuşmayı yaptı. Demirel, Afyonkarahisar’ın tarihi gerçeğine yakışır Milli Görüş Belediyeciliğine ihtiyacı olduğu kanaatinde olduklarını dile getirdi. Bunun için hazırlıkları yoğun şekilde sürdürdüklerini dile getiren Demirel şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’a SP’li bir belediye yakışır. Afyonka-rahisar ile Milli Görüş’ün buluşmasının, iki dağın birbiriyle kavuşması ve kucaklaşması gibi muhteşem bir hadise olarak görüyoruz. Mahalle programlarıyla Afyonkarahi-sar’da mahalle taramalarına başladık. Eğer siz de hazırsanız, buyurun Mart 2014 itibarı ile bize bu yetkiyi bize verin diye Afyonkarahisar’lıların karşısına çıkacağız. Afyonkara-hisar bu sese kulak verecek, önemli hizmet kervanını burada başlatacağız. Afyonkarahisar tarihinde görmediği büyük hizmetleri bizim elimizde görecek.” Toplantıya; SP GİK üyesi eski Milletvekili Yakup Budak, İl Sorumlusu Celal Altın, İl Başkanı Adnan Şenel, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, Kadın Kolları, İlçe Başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme