• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar Masterleri’nden Tortop’a hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Masterleri’nden Tortop’a hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Masterleri Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Altınkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Mutluer, Adnan Kasabalı ve Mahmut Akçin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu Afyonkarahisar Masterleri Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Altınkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Mutluer, Adnan Kasabalı ve Mahmut Akçin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan [&hellip]

Afyonkarahisar Masterleri'nden Tortop'a hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Masterleri Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Altınkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Mutluer, Adnan Kasabalı ve Mahmut Akçin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Afyonkarahisar Masterleri Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Altınkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Mutluer, Adnan Kasabalı ve Mahmut Akçin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti. Sıcak bir aile ortamında geçen ziyaret sırasında Başkan Altınkaya Afyonkarahisar Masterleri’nin faaliyetleri hakkında Tortop’a bilgi verdi. Antalya Kemer’de yapılacak olan Uluslararası Masterler Turnuvası hakkında bilgi veren Altınkaya, kendilerinin ilk defa Uluslararası bir turnuvada bulanacağına dikkat çekti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Tortop, Afyonkarahisar Masterleri’nin yaptığı etkinliklerin takdire şayan olduğunu ifade etti.
Ziyaret sonunda da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü makamında hatıra fotoğrafı çektirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme