Afyonkarahisar Masterleri bağ evinde buluştu

Afyonkarahisar Masterleri Derneği, geçtiğimiz hafta sonu Yılmaz Eşit'in Bağ evinde verilen iftar yemeğinde buluştu. Afyonkarahisar Masterleri bu buluşma da yakın zamanda Afyonkarahisar'da yapılacak Zafer Turnuvası hakkında konuştu Afyonkarahisar Karahisar Masterleri Derneği üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Afyonkarahisarlı eski futbolcular, Yılmaz Eşit'in bağ evinde düzenlenen etkinlikte hem sohbet etme imkanı buldular hem de yapılacak etkinlikler [&hellip]

Afyonkarahisar Masterleri bağ evinde buluştu

Afyonkarahisar Masterleri Derneği, geçtiğimiz hafta sonu Yılmaz Eşit’in Bağ evinde verilen iftar yemeğinde buluştu. Afyonkarahisar Masterleri bu buluşma da yakın zamanda Afyonkarahisar’da yapılacak Zafer Turnuvası hakkında konuştu

Afyonkarahisar Karahisar Masterleri Derneği üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Afyonkarahisarlı eski futbolcular, Yılmaz Eşit’in bağ evinde düzenlenen etkinlikte hem sohbet etme imkanı buldular hem de yapılacak etkinlikler öncesinde istişare yapıldı. Hafta sonu Yılmaz Eşit’in bağ evinde düzenlenen iftar programına Karahisar Masterler Derneği üyelerinin büyük çoğunluğu katıldı. Oldukça sıcak bir atmosferde yaşanan iftar yemeğinin ardından bahçeye geçen Masterler üyeleri, burada hem çay keyfi yaptılar hem de 23 Ağustos’ta başlayacak Zafer Kupası Masterler Turnuvası hakkında istişarede bulundular.
“AFYONKARAHİSAR
ZAFER TURNUVASI İLE TANITILACAK”
Üyelere, çay içerken hitap eden Afyonkarahisar Masterler Derneği Başkanı Kamil Altınkaya, iftar yemeğine icâbet eden tüm dernek üyelerine teşekkür etti. Altınkaya, “Afyon’u tanıtma noktasında düzenlediğimiz Zafer Turnuvası’na çok az bir süre kaldı. Cumhuriyetin temelinin atıldığı bu topraklarda Kurtuluş Savaşı’nın sembolü olan Afyonkarahisarımız’da Zafer Turnuvası’nı bu yıl da düzenleyeceğiz. Bunun için diğer illerden gelecek takımlara da çevremizi tanıtacağız. Kocatepe’yi gezdireceğiz. Şuhut Atatürk Evi, Afyon’daki tarihi evleri gezdireceğiz. Kültürel ve sosyal alanda Afyonumuzu Türkiye’ye tanıtmaya çalışıyoruz. Yakın bir tarihte de yurt dışından Master düzeyindeki takımları davet edeceğiz.” dedi.
“GELECEK MİSAFİR TAKIMLARA EN İYİ ŞEKİLDE YARDIMCI OLACAĞIZ”
Afyonkarahisar Masterleri Dernek Başkanı Kamil Altınkaya, 23-25 Ağustos tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek turnuvaya tüm Afyonkarahisarlıları davet etti. Altınkaya, “Turnuvanın ev sahibi olarak bizler, Afyon’a gelecek misafir takımlara en iyi şekilde yardımcı olacağız. Afyonkarahisarlı tüm sporseverleri de maçlarımıza davet ediyoruz.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme