• Haberler
  • Spor
  • Afyonkarahisar kış kampına da ev sahipliği yapıyor

Afyonkarahisar kış kampına da ev sahipliği yapıyor

Türkiye Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden Ataşehir Belediyespor, devre arası kampı için Afyonkarahisar'ı seçti. Türkiye Kadınlar 1. Ligi'nde şampiyonluğun adayları arasında yer alan ve lider konumda olan Ataşehir Belediyespor kadın futbol takımı, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak için Afyonkarahisar'a geldi. Afyon'daki hava şartlarını göz önüne alan Ataşehir Belediye, ikinci yarıya Afyonkarahisar'da hazırlanıyor. 9 Şubat Cuma gününe [&hellip]

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Ataşehir Belediyespor, devre arası kampı için Afyonkarahisar’ı seçti. Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyonluğun adayları arasında yer alan ve lider konumda olan Ataşehir Belediyespor kadın futbol takımı, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak için Afyonkarahisar’a geldi. Afyon’daki hava şartlarını göz önüne alan Ataşehir Belediye, ikinci yarıya Afyonkarahisar’da hazırlanıyor. 9 Şubat Cuma gününe kadar çalışmalarına Afyon’da devam edecek olan Ataşehir, 11 Şubat’ta oynayacağı Karadeniz Ereğlispor maç öncesinde Afyonkarahisar’dan ayrılacak.
YİNE GELECEKLER
Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol takımının Afyonkarahisar’da yaptığı kış kampını değerlendiren Zafer Stadyumu Tesis Amiri İbrahim Yılmaz, “Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol takımının toplam da 5 günlük bir kamp süresi için ilimizi tercih etmeleri bizim için büyük bir onur. Bildiğiniz üzere faaliyete geçtiği günden bu yana adından söz ettiren tesislerimiz, yoğun bir şekilde talep görmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra ilimizde ilk defa bir kadın futbol takımını ağırlıyoruz. Kendileri tesislerimizi çok beğendiklerini ve ilerleyen zamanlarda da geleceklerini ifade etti” dedi.
İLKLERİN ŞEHİRİ AFYON
Sezon öncesi ve yaz kamplarına birçok ulusal ve uluslar arası futbol takımına ev sahiğğliği yapan Afyonkarahisar Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol takımı ile bir ilke daha imza attı. Afyonkarahisar Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol takımı ile ilk kez kış ayında bir takımı ağırlarken yine ilk kez kadın futbol takımına ev sahipliği yapıyor.

Bakmadan Geçme