'Afyonkarahisar İyilik Üzere Yaşayan Bir Şehir'

Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Afyonkarahisar'ın iyilik üzere yaşayan bir şehir olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar İyilik Hareketi Derneğince düzenenlenen “Afyonkarahisar İyilikte Yarışıyor” yarışması sonucu dereceye ilk ve orta dereceli okullarla öğrencilere ödülleri törenle verildi. Tören İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törene; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri İyilik Hareketi Dernek Başkanı Dr. Özgür  Sepin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldılar.

Haber

“ÖNEMLİ OLAN HER ZAMAN İYİLİK YAPABİLMEK”

Programın açış konuşmasını İyilik Hareketi Dernek Başkanı Dr. Özgür Sepin yaptı. “Afyonkarahisar İyilikte Yarışıyor” projesinin muhteşem bir proje olduğunu söyleyen Dr. Sepin, “İyilik Hareketi Derneğini 8 yıl önce kurduk. Derneğimiz hiçbir siyasi parti ve ideolojinin arka bahçesi değildir. Tamamen iyilik yapmayı amaç edinen faaliyetler yapılmaktadır. İyilik ve kötülük dünyada aynı hızda yayılıyor. Sadece kötülük yapanlar, iyilik yapanlardan biraz daha cesur. Önemli olan her zaman iyilik yapabilmek.” dedi.

Haber

“204 ÖĞRENCİ YARIŞMAYA KATILDI”

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatıyla yürüttükleri “Afyonkarahisar’da İyilik Hareketi” projesinin ilk basamağı olan esnaf ziyaretlerinin tamamlandığını söyledi. Müdür Sünnetci, “Bu projenin en büyük amacı iyiliği yaygınlaştırmaktır. Dördüncü, beşinci ve altıncı sınıflardan toplam  204 öğrencimiz yarışmaya çektikleri videolarla katıldı. Bu proje çalışmasıyla iyiliği ön plana çıkarmak istedik. İnşallah yeni eğitim öğretim yılında bu projeyi tüm 17 ilçemizde yaygınlaştıracağız.” dedi.

Haber

“AFYON İYİLİK ÜZERE YAŞIYOR”

Törenin son konuşmasını Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, yaptı. Keklik şunları kaydetti: “Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın selam ve iyi dileklerini ileterek sözlerime başlıyorum. Bu etkinlikte dereceye girerek ödül almaya hak kazananları kutluyor, heyecanlarını paylaşıyorum. Afyonkarahisar iyilik üzere yaşayan bir şehirdir.” Tören ödüllerin dağıtılması ile tamamlandı. Tören sonunda öğrencilere pamuk şeker dağıtıldı.

Haber

Bakmadan Geçme