• Haberler
  • Gündem
  • Afyonkarahisar İş Kadınları farkındalığa imza atacak

Afyonkarahisar İş Kadınları farkındalığa imza atacak

Mekan, kostüm tasarımlarını Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi Ayzat Madikova Özer'in üstlendiği filmin çekim ekibinde  bölüm öğrencileri Yalçın Tutku Demir, Tuğçe Bağlıoğlu, Gazi Yılmaz, Mertcan Türkdönmez yer aldı.Projenin görsel ve afiş tasarımları, Yüksek Lisans öğrencisi Hasan Gürcün, özgün müzikleri Ferhat Başol ve ses düzenlemeleri Besim Koçak tarafından üstlenildi. 12 adet kısa reklam [&hellip]

Mekan, kostüm tasarımlarını Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi Ayzat Madikova Özer’in üstlendiği filmin çekim ekibinde;  bölüm öğrencileri; Yalçın Tutku Demir, Tuğçe Bağlıoğlu, Gazi Yılmaz, Mertcan Türkdönmez yer aldı.
Projenin görsel ve afiş tasarımları, Yüksek Lisans öğrencisi Hasan Gürcün, özgün müzikleri Ferhat Başol ve ses düzenlemeleri Besim Koçak tarafından üstlenildi. 12 adet kısa reklam filminden oluşan projede; “Anneler Günü”, aynı zamanda çalışan, üreten ve ekonomiye katkıda bulunan iş kadınlarının anne rolünü de işleriyle birlikte başarıyla götürebilecekleri anlatıldı.
Çekimler montaj vb teknik düzeltmeler bittikten sonra 14 Mayıs’ta yerel, ulusal kanallarda ve sosyal medyada gösterime girecek reklam filminin tanıtımı için gala etkinliği düzenleneceği bildirildi.

Bakmadan Geçme