Afyonkarahisar İl Protokolü TV3'ü Kutladı

Afyonkarahisar il protokol üyeleri, Afyonkarahisar'ın yeni televizyon kanalı TV3'ü kutladı

Afyonkarahisar’ın yeni televizyon kanalı TV3, ses getirmeye devam ediyor. Yönetim kurulu kadrosunda Afyonkarahisar basın camiasının deneyimli isimleri Bekir Yeşilay, Hasan Hüsnü Eren, Mehmet Emin Güzbey, Önder Artuk ve Sezer Küçükkurt’un yer aldığı, Yönetim Kurulu Başkanlığının Bekir Yeşilay tarafından yapıldığı TV3’ü Afyonkarahisar il protokolü kutladı. 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, "Büyük bir heyecanla beklenen şehrimizin ikinci ulusal televizyon kanalı TV 3 bugün itibari ile yayın hayatına başlamıştır. Şehrimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, “Afyonkarahisar’da yayına başlayan TV3 ulusal televizyon kanalının ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, yayın hayatlarında ve çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal da “İlimizde uydudan yayın yapacak olan TV3'ün ortaklarını ve çalışanlarını kutlar; şehrimizin tanıtımında rol üstleneceğine inandığım bu yeni kanalımıza başarılar dilerim. Afyonkarahisar’ımız güçlü basın kuruluşlarıyla geleceğe güvenle bakıyor” dedi. 
Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, kutlama mesajında “Afyonkarahisar'ın değerlerini ve zengin kültürünü tüm renkleriyle yansıtarak görsel ve işitsel bir hafıza oluşturacağı inancıyla TV3'ün kuruluşunu tebrik eder, sosyal ve kültürel yaşamda halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle yayın çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. 
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen, “TV3 televizyonunun yayın hayatına başlamasıyla medya dünyasına kattığınız bu taze soluk ve yenilikçi yaklaşımlarınızla izleyicilere kaliteli ve çeşitli içerikler sunacağınıza inanıyoruz. Dilediğiniz her şeyin gerçekleşmesi, izleyicilerinizin beğenisini kazanmanız ve sektörünüzde önemli bir yer edinmeniz dileğiyle, yeni kanalınız hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, “Uydudan test yayınlarına başlayan, şehrimize değer katacak medya kuruluşu TV3’e başarılar diliyoruz. Test yayınlarının ardından başlayacak yeni yayın döneminde bolca izleyici ile buluşmalarını temenni ediyoruz. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, “Afyonkarahisar’da ulusal televizyon olarak yayın hayatına başlayan TV3 kanalına yayın döneminde başarılar diliyorum. Kanalın en yüksek düzeyde Afyonkarahisar’ın sesi ve kulağı olacağına inancım tam” dedi.
Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, “Afyonkarahisar’ın tanıtımı anlamında önemli bir adım olan TV3 kanalına yayın hayatında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin değerlerini, zengin kültürünü tüm renkleriyle yansıtarak görsel ve işitsel hafızasını oluşturacak TV3’ün kuruluşunu kutlar, ortaklarınıza, yöneticilerinize çalışma arkadaşlarınıza başarılar dilerim” dedi. 
Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, “1 Eylül 2024 tarihi itibariyle uydudan test yayınlarına başlayan, şehrimize değer katacak olan medya kuruluşu TV3'e en içten dileklerimle başarılar diliyorum. Test yayınlarının akabinde başlayacak olan yeni yayın döneminde ciddi bir izleyici kitlesine ulaşacaklarını temenni ediyor, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu. 
MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, "Şehrimizde test yayınlarına başlayan medya kuruluşu TV3’e yeni yayın döneminde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme