• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar İl Müftüsü görevinden alındı

Afyonkarahisar İl Müftüsü görevinden alındı

Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı Kırklareli, Muş, Edirne, Şanlıurfa, Zonguldak, Afyonkarahisar İl müftüleri başka görevlere atanmak üzere görevden alınırken, açık bulunan ve boşalan il müftülüklerine atama yapıldı. Başbakan Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm ile Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait [&hellip]

Afyonkarahisar İl Müftüsü görevinden alındı

Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı

Kırklareli, Muş, Edirne, Şanlıurfa, Zonguldak, Afyonkarahisar İl müftüleri başka görevlere atanmak üzere görevden alınırken, açık bulunan ve boşalan il müftülüklerine atama yapıldı. Başbakan Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm ile Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
Buna göre, Hazine Müsteşarlığında açık bulunan Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğüne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Taşkın Temiz atanırken, Yusuf Rıza Uzunpostalcı ise Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.
Kırklareli, Muş, Edirne, Şanlıurfa, Zonguldak, Afyonkarahisar İl müftüleri başka bir göreve atanmak üzere görevden alınırken, açık bulunan ve boşalan il müftülüklerine atama yapıldı.
Açık bulunan Kars İl Müftülüğüne Mehmet Genç, Yozgat İl Müftülüğüne Ahmet Poçanoğlu atandı. Kırklareli il Müftüsü İsa Saim başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, bu suretle boşalacak Kırklareli İl Müftülüğüne Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak getirildi. Muş İl Müftüsü Hasan Atlı görevden alınırken, boşalan Muş İl Müftülüğüne Recep Uzun atandı. Görevden alınan Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu’nun yerine Emrullah Üzüm, görevden alınan Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu’nun yerine İhsan Açık, görevden alınan Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut’un yerine Nuh Korkmaz getirildi. Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya da başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliğine İş Müfettişi Yaşar Taştemür atandı. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Katılım Süreci Genel Müdür Yardımcılığına ise Başak Türkoğlu getirildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hayvancılık Genel Müdür yardımcılıkları görevlerine Bakanlık Müşaviri Dr. İbrahim Özcan, Bakanlık Müşaviri Dr. Mustafa Kayhan’ın atamaları yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığında, bakanlık müşavirliklerinde görevden almalar yaşandı. Karara göre, başka bir göreve atanmak üzere görevden alınan Bakanlık Müşavirleri şöyle: ‘Memet Kamil Kara, Muttalip Görgülü, Ali Emen’in, Adnan Karaoğlu, Ali Elgin, Binnur Özel, Ahmet Duran Tosun, Semra Akgül.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Kayseri Orman Bölge Müdürlüğüne Ahmet Kara, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğüne Murat Asar, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğüne Ali Özkır atandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme