Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü değişti

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdür Vekili Miraç Sünnetci atandı. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Milli Eğitim Bakanlığı emrinde başka bir göreve atandı. Afyonkarahisar’ın yeni Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci 1969 tarihinde Gümüşhane´de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Almanya´da, lise eğitimini ise İstanbul´da tamamlayan Miraç Sünnetci 1994 yılında [&hellip]

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdür Vekili Miraç Sünnetci atandı. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Milli Eğitim Bakanlığı emrinde başka bir göreve atandı.

Afyonkarahisar’ın yeni Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci 1969 tarihinde Gümüşhane´de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Almanya´da, lise eğitimini ise İstanbul´da tamamlayan Miraç Sünnetci 1994 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini 2019 yılında İstinye Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Bölümünde yapan Miraç SÜNNETCİ iyi derecede Almanca, Fransızca ve orta düzey İngilizce bilmektedir.

İl ve ilçe muhakkikliği görevleri, Özel öğretim kurumları denetleme açma ve kapama iş ve işlemlerinde ilçe ihale komisyonların tamamında İlçe komisyon başkanlıkları yapmış ve aynı zamanda Beşiktaş İlçesi 33. Eğitim Bölgesi Koordinatör müdürlüğü görevini de yürütmüş, 27.05.2020 tarihinde Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü görevini yürüttü.

10 yılı aşkın süredir Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Metin Yalçın ise Milli Eğitim Bakanlığı emrine atandı. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev değişiminin bu hafta olması bekleniyor.

Haber

Bakmadan Geçme