• Haberler
  • Spor
  • Afyonkarahisar İdman Yurdu'nun 87 rakibi var

Afyonkarahisar İdman Yurdu'nun 87 rakibi var

Daha önce başvuru süresi uzatılan Genç ve Yıldız Kız turnuvalarına başvuruların son uzatma süresi de doldu. Genç Kızlar turnuvasında 95 takım, Yıldız Kızlar turnuvasında 87 takım mücadele edecek. Afyonkarahisar İdman Yurdu'nun Yıldız Kızlar kategorisinde mücadele edeceği Bölgesel Ligde mücadele edecek olan takımlar için statü de belli oldu. Bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devre lig usulüne [&hellip]

Daha önce başvuru süresi uzatılan Genç ve Yıldız Kız turnuvalarına başvuruların son uzatma süresi de doldu. Genç Kızlar turnuvasında 95 takım, Yıldız Kızlar turnuvasında 87 takım mücadele edecek. Afyonkarahisar İdman Yurdu’nun Yıldız Kızlar kategorisinde mücadele edeceği Bölgesel Ligde mücadele edecek olan takımlar için statü de belli oldu. Bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devre lig usulüne göre tarafsız sahalarda oynanacak müsabakalar ile turnuvaların ilk kademeleri tamamlanmış olacak.
20 Ocak 2019 tarihinden itibaren oynanması planlanan 2019 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 1 Ocak 2003 ile 31 Aralık 2005 tarihleri arasında doğmuş lisanslı futbolcular, 27 Ocak 2019 tarihinden itibaren oynanması planlanan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, 01 Ocak 2000 ile 31 Aralık 2002 tarihleri arasında doğmuş olan lisanslı futbolcular oynayabilecek. Turnuvalara ait gruplar ve fikstür tff.org üzerinden ilan edilecek.

Bakmadan Geçme