Afyonkarahisar için ortak hareket edilecek

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları üyeleri, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör, ilimizin tanıtılması, kalkınması için basın ile her zaman birlik içinde hareket edeceklerini söyledi Sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları üyeleri dün Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları'nı makamında ziyaret [&hellip]

Afyonkarahisar için ortak hareket edilecek

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları üyeleri, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör, ilimizin tanıtılması, kalkınması için basın ile her zaman birlik içinde hareket edeceklerini söyledi

Sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları üyeleri dün Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları’nı makamında ziyaret ettiler. Kadın Kolları Başkanı Av. Gönül Ar Güngör ve Yönetim Kurulu üyeleri Güneş Dönmez, Nuriye Çevik, Semiha Decdeli ve MHP İl Genel Sekreteri Ahmet Türk, ilimizin basınının diğer illere oranla oldukça güçlü olduğunu ifade ettiler.
Basının güçlü olmasının bir şehir için büyük bir avantaj olduğunu kaydeden Gönül Ar Güngör, bu avantajın şehrin tanıtılması, çalışma hayatının aktifleşmesinde etkili olduğunu söyledi. Kendisinin de basının içinde yer aldığını belirten Güngör, “Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin aktif çalışmalarından çok memnunuz. Yoğun çalışma sadece basın sektörüne değil, ilimize katkı sağlıyor. Bu nedenle Mehmet Abdioğulları ve tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.
MHP heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, yerel basın ve yerel siyasetçilerin oldukça yakın ilişkilerinin bulunduğunu ve bugüne kadar güzel bir birlik sağlandığını söyledi. İlimizin tanıtılması ve çalışma hayatının güçlenmesi için tüm siyasi partilerle, sendikalarla, sivil toplum örgütleriyle fikir alış-verişinde bulunduklarını söyleyen Abdioğulları, “Afyonkarahisar’ın kazanması için basının üzerine düşen neyse yapıyoruz. Fikir alış-verişlerinden her zaman başarı sağlanmaktadır. MHP Kadın Kolları’nın da güzel çalışmalarından memnuniyet duyuyoruz. Sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme