Afyonkarahisar için buzlanma ve don uyarısı!

Meteoroloji Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kentte buzlanma ve don olayı görüleceği belirtildi. Kurumun sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 'Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinde Afyonkarahisar’ın doğu kesimlerinin hafif kar yağışlı geçeceği, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor' ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte buzlanma ve don olayı görüleceği belirtildi.
Kurumun sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinde Afyonkarahisar’ın doğu kesimlerinin hafif kar yağışlı geçeceği, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor” ifadelerine yer verildi.

Haber

AFYONKARAHİSAR’IN BOLVADİN İLÇESİNDE ÇOK SAYIDA POLİSİN KATILIMIYLA ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI. (ONUR DAL/AFYONKARAHİSAR-İHA)
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde çok sayıda polisin katılımıyla asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.

Bakmadan Geçme