• Haberler
  • Genel
  • AFYONKARAHİSAR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜNE AİT MOBİL TARAMA ARACI İÇİNE MONTE EDİLEREK KULLANILMAK ÜZERE 1 ADET MAMOGRAFİ CİHAZI VE 1 ADET BİLGİSAYARLI RADYOLOJİ (CR) ALIMI İŞİ

AFYONKARAHİSAR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜNE AİT MOBİL TARAMA ARACI İÇİNE MONTE EDİLEREK KULLANILMAK ÜZERE 1 ADET MAMOGRAFİ CİHAZI VE 1 ADET BİLGİSAYARLI RADYOLOJİ (CR) ALIMI İŞİ

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğüne Ait Mobil Tarama Aracı İçine Monte Edilerek Kullanılmak Üzere 1 Adet Mamografi Cihazı ve 1 Adet Bilgisayarlı Radyoloji (CR) Alımı İşi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: İhale Kayıt Numarası :2013/153917 1-İdarenin a) Adresi [&hellip]

AFYONKARAHİSAR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜNE AİT MOBİL TARAMA ARACI İÇİNE MONTE EDİLEREK KULLANILMAK ÜZERE 1 ADET MAMOGRAFİ CİHAZI VE 1 ADET BİLGİSAYARLI RADYOLOJİ (CR) ALIMI İŞİ

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğüne Ait Mobil Tarama Aracı İçine Monte Edilerek Kullanılmak Üzere 1 Adet Mamografi Cihazı ve 1 Adet Bilgisayarlı Radyoloji (CR) Alımı İşi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası :2013/153917
1-İdarenin
a) Adresi :DERVİŞ PAŞA MAHALLESİ DR. MAHMUT HOCA CADDESİ 26 03200 AFYONKARAHİSAR MERKEZ/AFYONKARAHİSAR
b) Telefon ve faks numarası :2724440430 – 2722147524
c) Elektronik Posta Adresi :[email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa) :https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri :AFYONKARAHİSAR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
c) Teslim tarihi :sözleşmenin imzalandığı gün işe başlanacak olup. 60 gün içinde teslim edilecektir.
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer :DERVİŞ PAŞA MAHALLESİ DR. MAHMUT HOCA CADDESİ 26 03200 – AFYONKARAHİSAR MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
b) Tarihi ve saati :22.11.2013- 10:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
a) İsteklilerin teklif ettikleri ürün T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği 93/42/EECMDD, 90/385/EEC AIMDD ve 98/79/EC IVDD kapsamında ise, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) koduna ve TİTUBB’ndan alınmış firma/bayi koduna sahip olduğunu gösterir belgeleri ihale dosyasında teklifi ile birlikte sunmalıdır.
b) Tarama aracının TAEK tarafından verilecek olan lisansı teslim aşamasında yüklenici firma tarafından alınacak olup, ayrıca Aracın TAEK lisans ücreti ve garanti süresince 1 kişilik dozimetre ücreti yüklenici tarafından ödenecektir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.
Tıbbı cihaz üreticisi OEM (Original Epuipment Manafacturer Orijinal Malzeme Üreticisi) tarzı ürün ürettirmek suretiyle üretici niteliğini kazanmış ise bu üretime ilişkin sözleşme, istekli imalatçı olduğunu yukarıdaki belgelerden herhangi birini teklifi ile birlikte sunarak tesvik eder.
4.3.3. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:
Cihaz en az 2 (iki) yıl garantili olacak ve bu garanti üretici ve Türkiye temsilcisi tarafından ayrı ayrı verilecektir. Garanti süresince imalat, montaj, malzeme ve işçilik hatalarını satıcı firma giderecek ve düzeltilemeyen hatalı parçalar yenileri ile değiştirilecektir. Garanti süresince bakım, onarım ve yedek parçadan hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Arıza bildiriminden sonra mesai gün ve saatleri dahilinde 48 (kırk sekiz) saat içinde cihaza müdahale edilecek ve yedek parça gerekmesi durumunda resmi kurumlarca ithalatı kısıtlı yada özel izne tabi durumlar dışında (Firma bu durumu belgeleyecektir) en geç 10 (on) iş günü içinde bütün fonksiyonlarıyla çalıştırılacaktır. Cihaza garanti süresi boyunca yıllık %95 uptime garantisi verilecektir. Cihaza tamamıyla hasta alınamaması durumunda cihaz down sayılacaktır. %5 lik down sürenin aşılması durumunda aşılan her iş günü için cihazın garantisi bir iş günü uzatılacaktır. Uzatılan garanti süresi 30 gün ile sınırlı olacaktır. Ayrıca yüklenici firma ve distribütör firma garanti bitiminden sonra en az 7 (yedi) yıl süreyle ücreti mukabilinde yedek parça sağlayacaktır.
Firmalar teklifleri ile birlikte ücretsiz garanti süresi bitiminden itibaren ileriye dönük döviz bazında yıllık parça dahil ve parça hariç bakım tekliflerine taahhütname olarak sunacaklardır.
Teklif veren firmalar söz konusu cihaz için teknik servis imkanlarını ve teknik alt yapı durumunu belgeleyecektir (teknik personelin ilgili firmada çalışma süresi, deneyim ve eğitim durumu, teknik eleman sayısı, bakım onarım imkanları vb). Bu belgeler noter tasdikli olarak verilecektir.
CR bilgisayarlı röntgen sistemi, ileride yapılacak donanım ve yazılım güncellemelerine açık yapıda olmalıdır. Firmalar bu güncellemeleri cihazın kullanım ömrü (10 yıl) boyunca ücretsiz olarak yapacağına dair belgeyi teklifleriyle birlikte sunacaktır.
4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
Satıcı firma teklifi ile birlikte cihazın tıbbi ve teknik özelliklerini görülebileceği orijinal teknik dokümanları Türkçe kullanım kılavuzu ile birlikte vermelidir.
Teklif veren firmalar şartname maddelerine ayrı ayrı ve Türkçe olarak şartnamedeki sıraya göre cevap vereceklerdir. Bu cevaplar “………………..marka…………………. model……………cihazı teklifimizin Şartnameye Uygunluk Belgesi” başlığı altında teklif veren firmanın antetli kağıdına yazılmış ve yetkili kişi tarafından imzalanmış olmalıdır. Bu cevaplar orijinal dokümanları ile karşılaştırıldığında herhangi bir farklılık bulunursa firma değerlendirme dışı bırakılacaktır.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
İsteklilerin özel veya Kamu kuruluşlarına Mamografi veya Röntgen Cihazı sattığına dair belgeler benzer iş olarak kabul edilecektir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 75 TRY (Türk Lirası) karşılığı Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Döner Sermaye Satın Alma Birimi Dervişpaşa Mahallesi Dr.Mahmut Hoca Caddesi No:26 AFYONKARAHİSAR adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar :Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. Basın-1882 / www.bik.gov.tr

Bakmadan Geçme