• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar güzel şehir, memleket bilinci gelişmeli

Afyonkarahisar güzel şehir, memleket bilinci gelişmeli

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'ın güzel bir şehir olduğunu, ancak hemşehrilik bilincinin daha gelişmesi gerektiğini aktardı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Valiliği'ne atanması dolayısıyla veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Gazeteniz Kocatepe'yi de ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, gazete mensuplarıyla yaklaşık yarım saat sohbet ederek, Afyonkarahisarlıların 'hemşehrilik' yaklaşımıyla birbirine sahip çıkmasını önerdi. ŞEHİR HAK [&hellip]

Afyonkarahisar güzel şehir, memleket bilinci gelişmeli

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın güzel bir şehir olduğunu, ancak hemşehrilik bilincinin daha gelişmesi gerektiğini aktardı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Valiliği’ne atanması dolayısıyla veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Gazeteniz Kocatepe’yi de ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, gazete mensuplarıyla yaklaşık yarım saat sohbet ederek, Afyonkarahisarlıların “hemşehrilik” yaklaşımıyla birbirine sahip çıkmasını önerdi.
ŞEHİR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK
Vali Balkanlıoğlu, “Ordu’ya gidiyorum. Ordu, Ordululuk bilincinin gereğini yerine getiriyor. Şehir için bir şey yapılacaksa, herkes elinden gelen çabayı gösteriyor. Afyonkarahisar da çok güzel bir şehir. Ancak özellikle şehir dışında, Afyon’dan gidip de başka şehirlere yerleşenlerde memleket bilincinin gelişmesi gerekiyor. Şehir, hak ettiği yere gelecektir” dedi.
DAHA ÇOK TANITIM GEREK
Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel güzelliklerini, elinden geldiğince her kesime tanıttığını söyleyen Balkanlıoğlu, “Örneğin dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin gelmişti. Arkeoloji Müzesi’ni, Sultan Divani Mevlevihane Müzesi’ni, eski konakları, Millet Hamamı’nı gezince çok şaşırdı. Afyonkarahisar’ın kültürel ve tarihi zenginliklerinin tanıtılması gerekiyor” diye konuştu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün haberi

Bakmadan Geçme